Als u degelijk lokvoer zoekt bent u aan het juiste adres bij het merk Fish Mix.Deze Lokvoeren zijn rijkelijk voorzien van verse zaden en ingredienten. Als u iets zoekt om gericht op de grotere vissen te gaan is natuurlijk het wel bekende Gele Gevaar een absoluut toppertje in dit ruime assortiment.Uiteraard ontbreekt het merk Fish Mix niet aan het Ruime assortiment van Vismania Hengelsport.

Fish Mix Brasem Fish Mix Brasem

Fish Mix - Fish Mix Brasem

Het welbekende Fishmix Punch Brasem is weer verkrijgbaar volgens het oude Belgische recept.Perfect te gebruiken als toevoeging aan uw lokvoer en als madenreiniger.Verkrijgbaar in twee varianten, Punch Pro Brasem en de gewone Punch Brasem.Beide varianten hebben een heerlijke sterke Vanille geur..iets wat de Brasem niet ...

van 4,29 voor 3,65
-15%
Fish mix big fish Fish mix big fish

Fish Mix - Fish mix big fish

Een iets zwaarder voer dat makkelijk te bereiden is. Door de vochtigheidsgraad aan te passen, is dit supervoer zowel bruikbaar op diep sterk stromend water als op vijvers. Voor het vissen met de feeder slechts 1 maal bevochtigen. Voor het vissen op vijvers 2 maal bevochtigen met lange tussenpauzes.

Fish mix feeder bruin Fish mix feeder bruin

Fish Mix - Fish mix feeder bruin

Na het grandioze succes van het "gele gevaar" zijn we nu ook op de markt gekomen met een donker feedervoer. De werking en bindkracht van dit supervoer is hetzelfde als bij het gele gevaar, maar het laat ook toe om in de meest moeilijke omstandigheden een topresultaat neer te zetten.

Fish Mix Gele Gevaar Fish Mix Gele Gevaar

Fish Mix - Fish Mix Gele Gevaar

Fish Mix Gele Gevaar, hier begon alles mee. Het huisteam van Fish Mix zette de prachtigste resultaten op papier. Al snel stonden Belgie en Nederland op hun kop voor het supervoer uit Turnhout en al even snel kreeg dit voer een bijnaam die we echt niet zelf verzonnen hebben. Het Gele Gevaar is geschikt voor vaste hengel...

van 7,50 voor 6,38
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |