Extreme Tackle is een imposante naam wanneer het Om Float Rods (pen hengels) gaat.Extreme Tackle heeft een aantal schitterende afgebouwde Pen Hengels met een enorme parabolische actie , ideaal voor elke struinende visser die van een prachtige Fish-Play actie kan genieten.

The Force Revenge 12 ft 2.75 lb The Force Revenge 12 ft 2.75 lb

Extreme Tackle - The Force Revenge 12 ft 2.75 lb

De "Revenge" range hengels zijn de volgende generatie voor de R serie hengels. De staven zijn op dezelfde manier opgebouwd.Ze hebben een Fuji guide en zwarte Fuji DPS reelhouderm met een zwarte blank. Omdat er een Fuji DPS reelhouder op zit zullen alle big pit molens passen.

Slammer 13ft 1.50lb Slammer 13ft 1.50lb

Extreme Tackle - Slammer 13ft 1.50lb

De Slammer Range hengels zijn gemaakt van 24 tons carbon. De hengel is voorzien van SSC Sic ogen. Mede hierdoor krijgt deze hengel een fantastische uitstraling. Degelijke slanke karperhengel voor alle omstandigheden en mooi afgebouwd. The Force Slammer Range staat voor kwaliteit met een vriendelijke prijs.

van 99,99 voor 79,99
-20%
The Force Slammer F 1.5LB The Force Slammer F 1.5LB

Extreme Tackle - The Force Slammer F 1.5LB

De slammer F range hengels worden afgebouwd op dezelfde blank als de F range. Deze serie wordt alleen afgebouwd met een standaard reelhouder en met een SS sic guide. Door de hengels op deze manier af te bouwen wordt de prijs gedrukt. We bouwen deze serie dus niet Fuji. Wij doen geen concessies wat blank betreft wij gaa...

van 89,99 voor 71,99
-20%
The Force F-Range The Force F-Range

Extreme Tackle - The Force F-Range

De Force F-Range Pen/ Float rode zijn gefabriceerd van carbon met een carbonen top. De hengels zijn voorzien van een origineel Fuji reelhouder DPS 16 en Fuji ogen. De hengels worden volkurk afgebouwd met een kurk diameter van 19 mm.

van 109,99 voor 87,99
-20%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |