Evezet is een grote speler op het gebied van Visvoeders en grondstoffen in het wedstrijd segment. Vele teams zijn verslagen door het zeer uitgebreide assortiment . Zoekt u iets voor de rivier of stilstaand water of gewoon in de plaatselijke vijver? dan bent u bij ons aan het juiste adres.Tevens Heeft Vismania een serie aan Top kwaliteit grondvoer onder het Vismania Logo welke samengesteld en geproduceerd zijn door Evezet, dit alles voor een super scherpe prijs!

PEPERKOEK 1KG PEPERKOEK 1KG

Evezet - PEPERKOEK 1KG

Koekmeel Speculaas is zoals de naam al aangeeft gemaakt van vermalen koekmeel en speculaas. Het neemt goed water op , heeft een klevende werking en is erg zoet.koekmeel Speculaas is een uitstekende toevoeging aan uw voer wanneer u vist op Brasem, Karper en Zeelt .Het voer krijgt een zoete ,kruidige impuls en trekt hier...

van 2,95 voor 2,51
-15%
XPS Sinking Match Strong Sinking XPS Sinking Match Strong Sinking

Evezet - XPS Sinking Match Strong Sinking

Zinkende lijn van Trabucco is zeer geschikt voor het vissen met de match hengel. De lijn heeft een hoge slijtvastheid en vrijwel geen geheugen. Ook heeft deze lijn weinig rek, wat een trefzekere aanslag garandeert.Deze Toplijn van Trabucco komt in de diameters 0.18 tm 0.35 en komt op spoeltjes van 100mtr.

van 5,99 voor 5,09
-15%
Parapluboor Parapluboor

Evezet - Parapluboor

De extra sterke parapluboor van Evezet wordt geleverd met een T-stuk om eenvoudig te boren. De boor heeft een sterke massieve punt, om snel en recht een passende diepte te maken om de paraplu te plaatsen.

Carpmaster Groundbait - Expanda Caramel Carpmaster Groundbait - Expanda Caramel

Evezet - Carpmaster Groundbait - Expanda Caramel

Carpmaster is een op karper gericht all-round grondvoer op basis van vismeel, de toegevoegde caramel geeft de zoete touch. Dit half zware lokaas is niet alleen voor karpers onweerstaanbaar, ook allerlei andere veelvuldige op dit soort wateren voorkomende soorten zoals brasem, zeelt en giebel worden er onherroepelijk do...

van 4,29 voor 3,65
-15%
Robin Red Robin Red

Evezet - Robin Red

Robin Red van Evezet is een geweldig additief voor het draaien van boilies en zeer effectief als toevoeging aan uw grondvoer of Method Mix. De mooie rode kleur en de exclusieve smaak en geur van dit robin -red voer maakt het tot een super ingrediënt!

van 13,49 voor 11,47
-15%
Notenmeel Licht Notenmeel Licht

Evezet - Notenmeel Licht

Notenmeel is gemaakt van vermalen schilfers van de kokosnoot. Het heeft een hoger vetgehalte en de geur is scherper dan kokosmeel. Notenmeel heeft een middelmatige binding. Notenmeel licht, is de lichtere variant, perfect te gebruiken als uw het voer niet te donker wilt maken.

van 2,75 voor 2,34
-15%
Trouvit Gemalen Trouvit Gemalen

Evezet - Trouvit Gemalen

Trouvit bestaat uit een grote dosis vismeel en bloedmeel. Deze ingrediënten zijn onweerstaanbaar voor elke karper. Dit voer wordt gebruikt bij het maken van boilie`s, maar is ook uitermate geschikt als lokvoer. Gemalen Trouvit is donker van kleur en zeer goed te combineren in meerdere voer types.

van 3,75 voor 3,19
-15%
Babycorn Pellets Babycorn Pellets

Evezet - Babycorn Pellets

Babycorn is gemaakt van maiskorrels die door het extractie proces goed ontsloten worden en hierdoor goed verteerbaar zijn. De substantie die dan ontstaat word daarna tot een pellet geperst en zo ontstaan de babycorn pellets. De pellets zullen als ze in het water liggen langzaam uit elkaar vallen waardoor een mooie voer...

van 2,49 voor 2,12
-15%
Turf Leem Zwart Turf Leem Zwart

Evezet - Turf Leem Zwart

Als de omstandigheden moeilijk zijn, is de donkere turf ideaal. Ook om de vers de vase te transporteren. Wanneer als lokaas gebruikt, kleeft het na lichte bevochtiging perfect en zinkt in zijn geheel. Deze zwarte turf leem is uitermate geschikt voor gebruik in helder water.

Rivier Leem Bruin Rivier Leem Bruin

Evezet - Rivier Leem Bruin

Net als de grijze variant is deze leem voor matig tot sterk stromend water. Bruin is een meer gedekte natuurlijke kleur en doet het perfect op heldere wateren. Leem laat zich ook prima van kleur veranderen door gebruik van Evezet kleurstof.

van 5,49 voor 4,67
-15%
Voeremmer Binnenbak + Deksel Voeremmer Binnenbak + Deksel

Evezet - Voeremmer Binnenbak + Deksel

Evezet voeremmer met een capaciteit van 25 liter. De set bestaat uit een emmer met binnenbak en deksel. De buitenkant van de emmer is gedecoreerd met een net Evezet logo en voorzien van een stevig handvat.

van 24,99 voor 21,24
-15%
Colourboost Colourboost

Evezet - Colourboost

Deze kleurstof kleurt zelfs het voer wanneer deze nog niet is aangemaakt. Er is slechts één theelepel nodig om 1 kilo lok voer de gewenste kleur te geven. Let wel goed op dat wanneer het voer is aangemaakt de kleur pas echt naar voren komt. Dus gebruik dit product met mate. Het grote voordeel van deze kleurstof ...

van 4,49 voor 3,82
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |