Voor de fanatieke karpervisser bestaat er maar beetmelder en dat is natuurlijk de Delkim.Dit Hoog segment Beet alarm materiaal is gemaakt volgens de allerhoogste eisen van de moderne Karpervisser.De Delkim Beetmelders,Swingers,Snag-ears etc zijn natuurlijk volop te verkrijgen bij Vismania hengelsport.

Coloured Hardcase Coloured Hardcase

Delkim - Coloured Hardcase

Met deze Soepele kunststof beschermkap kunt u uw beetmelders (bijv. de Delkim EV - Plus - Tx-i) personaliseren en u helpen om ze te identificeren in uw tas. Ze zijn gemaakt van een rubber materiaal om uw alarm te beschermen terwijl ze in uw tas of op uw rod pod of bank sticks zitten.

van 8,99 voor 7,64
-15%
Slimlite Indication Set Slimlite Indication Set

Delkim - Slimlite Indication Set

De innovatieve Slimlite Indicatie Set van Delkim bevat: de Slimlite Illuminating Hanger, 'C-Slot' drag gewichten en de SlimCarb Hanger Stabiliser, ontworpen om samen als sette gebruiken in alle omstandigheden, maar de Slimlite van Delkim kan ook nog steeds los als hanger gebruikt worden indien nodig. De Slimlite Ind...

van 49,99 voor 42,49
-15%
ES Indicator Set Blue ES Indicator Set Blue

Delkim - ES Indicator Set Blue

De ES Vermelding set bestaat uit twee producten - het US NiteLite Pro en de ES DuoCarb die zijn ontworpen en samengevoegd voor in alle omstandigheden, maar de ES NiteLite Pro kan nog steed gebruikt worden als vrijhangende spoel indien nodig.ator Set Blue

van 44,99 voor 38,24
-15%
Smart Clip Smart Clip

Delkim - Smart Clip

De Delkim Smart Clip een unieke lineclip die kan worden gebruikt als een vaste lineclip maar ook als een running lineclip. Het is zo ontworpen dat de aanbeten sneller worden geregistreerd. De Delkim Smartclip is eenvoudige op de hengel te bevestigen door middel van een O ring.

D-Stak Drag Weights D-Stak Drag Weights

Delkim - D-Stak Drag Weights

De enige echte originele gewichtjes om de Delkim NiteLite Pro Hangers te verzwaren. Elk gewichtje is voorzien van een intern en extern schroefdraad zodat deze oneindig aan elkaar bevestigd kunnen worden.

van 10,99 voor 9,34
-15%
DuoCarb pivoting hanger DuoCarb pivoting hanger

Delkim - DuoCarb pivoting hanger

De Delkim DuoCarb Pivoting Hanger Support is een innovatief gepatenteerd product dat van uw NiteLite Pro of alternatieve hanger een stevige constructie maakt.

NiteLite Pro Illuminating Hanger NiteLite Pro Illuminating Hanger

Delkim - NiteLite Pro Illuminating Hanger

De Delkim Nitelite Pro Illuminating Hanger is een combinatie van een oplichtende hanger, perfecte lijnclip, stevige kabel en beetmelder aansluiting in een product. De LED van de hanger licht tegelijkertijd op wanneer de LED op uw Delkim beetmelder aan gaat. Ook wanneer u de nachtverlichting inschakelt zal de hanger opl...

van 32,99 voor 28,04
-15%
D-Lok Quick Release System D-Lok Quick Release System

Delkim - D-Lok Quick Release System

Het Delkim D-Lok Quick Release System is een revolutionair nieuw ontwikkeld systeem waardoor u de Delkim beetmelder snel en gemakkelijk van een bankstick of buzzerbar kan verwijderen zonder dat u deze hoeft los te schroeven. Een D-Lok system bestaat uit een 'schoen en voet'. De losse 'voetjes' kunnen tevens in een set ...

van 15,99 voor 13,59
-15%
Tx-i Plus beetmelder Tx-i Plus beetmelder

Delkim - Tx-i Plus beetmelder

Dit model heeft alle functies van de Plus met met een ingebouwde zender. Deze kan gebruik worden in combinatie met de RX Plus Mini.

van 149,99 voor 127,49
-15%
Beetmelder Plus Beetmelder Plus

Delkim - Beetmelder Plus

Dit model heeft alle functies die u van een beetmelder mag verwachten.

van 109,99 voor 93,49
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |