Cormoran is een zeer bekende naam binnen de Hengelsport. Het Duitse merk timmert al flink wat jaren aan de weg en weet daarin de verwachtingen van de vissers meer dan waar te maken!Vooral als het gaat om het produceren van kunstaas heeft Cormoran de laatste jaren enorme stappen gemaakt. Zo zijn de beroemde K-Don Shads niet meer weg te denken uit de tacklebox van de serieuze roofvisser.

Micro Frog 35DF - 3.5cm Micro Frog 35DF - 3.5cm

Cormoran - Micro Frog 35DF - 3.5cm

Deze Micro Kikker van Cormoran is uitstekend inzetbaar wanneer het om oppervlakte Visserij gaat op bijvoorbeeld Baars.Door middel van korte snelle rukjes te geven,manifesteert deze Kikker als levensecht door het water.Het 3.5cm lange lichaam en de ''Duckfin'' staartjes aan de pootjes zorgen voor een zeer natuurlijke be...

van 7,49 voor 6,74
-10%
Lightstick Breekstaaf Lightstick Breekstaaf

Cormoran - Lightstick Breekstaaf

Deze Lightstick-glowsticks worden gekenmerkt door een zeer hoge lichtintensiteit en een lange brandtijd. In plaats van vloeistoffen zijn ze gebaseerd op poeder en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. Let op ! dit product word enkel per doos verkocht (50 x 2 stuks)

voor 0,--
Belly Dog N Belly Dog N

Cormoran - Belly Dog N

De Belly Dog N heeft een compacte vorm mede hierdoor kan dit kunstaas zeer lang en gericht worden geworpen. De perfecte keuze voor gericht vissen tussen waterplanten en onderwaterbarrières. Langzaam stijgt de Belly Dog N naar het oppervlakte dankzij het exact gedoseerde drijfvermogen en is onweerstaanbaar voor elke s...

van 8,99 voor 8,09
-10%
Pro Carp Rigbox Pro Carp Rigbox

Cormoran - Pro Carp Rigbox

De Pro Carp Rigbox is speciaal ontwikkeld voor rechte opslag van ca. 15 karperrigs. Snel en veilige opslag voor uw rigs met 2 aparte minidozen, waar aasnaalden en haken kunnen worden opgeslagen.Stevig clip voor het perfect afsluiten van u rigbox.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |