Het karpermerk Chub zorgt voor plezier van de karpervissers aan de waterkant .De chub Range bestaat uit oerdegelijke en vernieuwende producten voor de moderne Karpervisser. Het Engelse merk staat met name bekend om haar brede range betaalbare tenten van absolute topkwaliteit. Ook op het gebied van Tassen,Foudralen, stoelen, stretchers en carp care heeft Chub in een korte tijd naam weten te maken.ook het Karpermerk Chub is natuurlijk verkrijgbaar bij Vismania hengelsport!

X-TRA Protection Floatation Sling X-TRA Protection Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Floatation Sling

De X-TRA Protection Floatation Sling van Chub is een weegzak en een tijdelijke bewaarzak en is geheel dicht te ritsten en met solide grote drijvers. Gemaakt van licht maar zeer sterk materiaal. De bodem is geheel van mesh om water snel af te voeren.

X-TRA Protection Safety Weigh Sling X-TRA Protection Safety Weigh Sling

Chub - X-TRA Protection Safety Weigh Sling

De X-TRA Protection Safety Weigh Sling van Chub is gemaakt van vis-vriendelijk materiaal die de vis optimaal beschermt en niet zal beschadigen. Het water zal er snel en gemakkelijk uit lopen door het mesh materiaal aan de onderkant, hierna kan het wegen beginnen. De zak is voorzien van extra stevige weegriemen en word...

van 22,99 voor 20,69
-10%
X-TRA Protection Beanie Mat Compact X-TRA Protection Beanie Mat Compact

Chub - X-TRA Protection Beanie Mat Compact

De X-TRA Protection Beanie Mat Compact van Chub is een kleinere goed gevulde onthaakmat voor de karpervisser. Duurzaam uitgevoerd en gemakkelijk op te vouwen. De mat is voorzien van stevige handvatten zodat er bij transport eventueel ook nog wat in vervoerd kan worden.

van 25,99 voor 23,39
-10%
X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

De X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling is een weegzak van Chub dat naast zijn weegfunctie een ingebouwde luchtpomp heeft om de vis zelfs in zuurstofarm wierrijk water veilig te bewaren. De zak is voorzien van zeer stevige draagriemen en drijvende draagstangen. Een zeer exclusief product voor een betaalbare prijs...

van 69,99 voor 62,99
-10%
NRG 2-Delige Kook Set NRG 2-Delige Kook Set

Chub - NRG 2-Delige Kook Set

Deze NRG 2-Delige Kook Set van Chub bestaat uit een 1,7 liter kookpan en een koekenpan inclusief een opbergtas. De pannen zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvaten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en stoomuitlaat.

Coffee Maker Coffee Maker

Chub - Coffee Maker

De Chub Coffee Maker maakt de lekkerste filterkoffie en geeft een authentieke geur. Wanneer de koffie klaar is komt het door het kraantje in de beker en kan het gedronken worden. Daarnaast is het koffie apparaat krasvrij en corrosie werend. Een briljant product voor de echte authentieke karpervisser.

van 42,99 voor 38,69
-10%
Sandwichmaker Sandwichmaker

Chub - Sandwichmaker

Een populair product van chub dat een must have is voor veel karpervissers. In de eerste plaats een tosti-ijzer maar u kunt er meer in klaarmaken dan alleen broodjes! De pan heeft een anti-aanbak laag met anti-kras en afsluitbare handvatten om de pan eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

van 22,99 voor 20,69
-10%
3-Delige Kook Set 3-Delige Kook Set

Chub - 3-Delige Kook Set

De 3-Delige Kook Set bestaat uit een; 2,2 liter pan, een koekenpanpan, en een 0,9 liter ketel. De set word geleverd meteen handdoek en met een net opberg tasje. Alle componenten zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvatten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en sto...

van 54,99 voor 49,49
-10%
Classic Kettle Classic Kettle

Chub - Classic Kettle

De Classic Kettle van Chub is een ketel gemaakt uit hard geanodiseerd aluminium met een silicone gecoat handvat met stoomuitlaat en fijne schenktuit.

NRG Jumbo Kettle NRG Jumbo Kettle

Chub - NRG Jumbo Kettle

De NRG Jumbo Kettle is een aluminium waterketel van Chub met een inhoud van 1 liter. Onder de ketel zit een energiebesparende ring om warmte-efficiëntie te verbeteren. Zo is het water eerder warm en zal het langzamer afkoelen in de ketel.

van 24,99 voor 22,49
-10%
Foldable Silicone Kettle Foldable Silicone Kettle

Chub - Foldable Silicone Kettle

De Chub Foldable Silicone Kettle is een opvouwbare ketel die gemaakt van silicone materiaal kunststof en aluminium en gemakkelijk op te vouwen dankzij zijn unieke ontwerp. De Foldable Silicone Kettle is hetzelfde te gebruiken als standaard ketels.

van 29,99 voor 26,99
-10%
Foldable Gas Stove Foldable Gas Stove

Chub - Foldable Gas Stove

De Foldable Gas Stove is gemaakt van roestvrij staal, aluminium en koper, dit maakt het een duurzaam en toch licht van gewicht product. De stove is zeer eenvoudig in te pakken en mee te nemen dankzij het feit dat hij zo compact is na het inklappen. Drie zeer stabiele poten zorgen ervoor hij op een harde ondergrond nage...

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |