Chub is een zeer oude bekende in de karperwereld. Zeer mooi materiaal die voor alle wateren inzetbaar zijn.Als het gaat om een stretcher of bivvy alles is van top kwaliteit. Het is het testen waard op een mooie sessie.

Chub Vantage 3-Rod System sleeve Chub Vantage 3-Rod System sleeve

Chub - Chub Vantage 3-Rod System sleeve

Een volledig gespecificeerd hengel en accessoire vervoer systeem, voorzien van een dik gevoerd hoofdvak met ruimte voor hengels met 50mm ogen en Big Pit Molens. De Sleeves zijn ook universeel en geschikt voor hengels tot 13ft. Het externe schepnet vak zorgt voor meer ruggengraat en maakt het foedraal stijver, dus gemak...

X-TRA Protection Floatation Sling X-TRA Protection Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Floatation Sling

De X-TRA Protection Floatation Sling van Chub is een weegzak en een tijdelijke bewaarzak en is geheel dicht te ritsten en met solide grote drijvers. Gemaakt van licht maar zeer sterk materiaal. De bodem is geheel van mesh om water snel af te voeren.

X-TRA Protection Floatation/ Zip Sack X-TRA Protection Floatation/ Zip Sack

Chub - X-TRA Protection Floatation/ Zip Sack

De X-TRA Protection Floatation/Zip Sack is een geheel dicht te ritsen weegzak en tijdelijke bewaarzak met de drijvers gemonteerd, en als de drijvers verwijderd worden een heuse afzinkende bewaarzak met een koord van 5 meter.

X-TRA Protection Safety Weigh Sling X-TRA Protection Safety Weigh Sling

Chub - X-TRA Protection Safety Weigh Sling

De X-TRA Protection Safety Weigh Sling van Chub is gemaakt van vis-vriendelijk materiaal die de vis optimaal beschermt en niet zal beschadigen. Het water zal er snel en gemakkelijk uit lopen door het mesh materiaal aan de onderkant, hierna kan het wegen beginnen. De zak is voorzien van extra stevige weegriemen en word...

van 22,99 voor 20,69
-10%
X-TRA Protection Zip Sack X-TRA Protection Zip Sack

Chub - X-TRA Protection Zip Sack

De X-TRA Protection Zip Sack is gemaakt van 'Eazy Flow' gaas en heeft een koord van maat liefst vijf meter lang. Dit koord is gemakkelijk aan een bankstick te bevestigen. Het materiaal laat maximale zuurstof toe waardoor de vis niet in de problemen zal komen. De bewaarzak wordt geleverd in een waterdichte opberg tas.

van 14,99 voor 13,49
-10%
X-TRA Protection Beanie Mat Compact X-TRA Protection Beanie Mat Compact

Chub - X-TRA Protection Beanie Mat Compact

De X-TRA Protection Beanie Mat Compact van Chub is een kleinere goed gevulde onthaakmat voor de karpervisser. Duurzaam uitgevoerd en gemakkelijk op te vouwen. De mat is voorzien van stevige handvatten zodat er bij transport eventueel ook nog wat in vervoerd kan worden.

X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

De X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling is een weegzak van Chub dat naast zijn weegfunctie een ingebouwde luchtpomp heeft om de vis zelfs in zuurstofarm wierrijk water veilig te bewaren. De zak is voorzien van zeer stevige draagriemen en drijvende draagstangen. Een zeer exclusief product voor een betaalbare prijs...

van 69,99 voor 62,99
-10%
NRG 2-Delige Kook Set NRG 2-Delige Kook Set

Chub - NRG 2-Delige Kook Set

Deze NRG 2-Delige Kook Set van Chub bestaat uit een 1,7 liter kookpan en een koekenpan inclusief een opbergtas. De pannen zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvaten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en stoomuitlaat.

van 44,99 voor 40,49
-10%
Coffee Maker Coffee Maker

Chub - Coffee Maker

De Chub Coffee Maker maakt de lekkerste filterkoffie en geeft een authentieke geur. Wanneer de koffie klaar is komt het door het kraantje in de beker en kan het gedronken worden. Daarnaast is het koffie apparaat krasvrij en corrosie werend. Een briljant product voor de echte authentieke karpervisser.

Sandwichmaker Sandwichmaker

Chub - Sandwichmaker

Een populair product van chub dat een must have is voor veel karpervissers. In de eerste plaats een tosti-ijzer maar u kunt er meer in klaarmaken dan alleen broodjes! De pan heeft een anti-aanbak laag met anti-kras en afsluitbare handvatten om de pan eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

3-Delige Kook Set 3-Delige Kook Set

Chub - 3-Delige Kook Set

De 3-Delige Kook Set bestaat uit een; 2,2 liter pan, een koekenpanpan, en een 0,9 liter ketel. De set word geleverd meteen handdoek en met een net opberg tasje. Alle componenten zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvatten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en sto...

Classic Kettle Classic Kettle

Chub - Classic Kettle

De Classic Kettle van Chub is een ketel gemaakt uit hard geanodiseerd aluminium met een silicone gecoat handvat met stoomuitlaat en fijne schenktuit.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |