Het karpermerk Chub zorgt voor plezier van de karpervissers aan de waterkant .De chub Range bestaat uit oerdegelijke en vernieuwende producten voor de moderne Karpervisser. Het Engelse merk staat met name bekend om haar brede range betaalbare tenten van absolute topkwaliteit. Ook op het gebied van Tassen,Foudralen, stoelen, stretchers en carp care heeft Chub in een korte tijd naam weten te maken.ook het Karpermerk Chub is natuurlijk verkrijgbaar bij Vismania hengelsport!

X-TRA Protection Floatation Sling X-TRA Protection Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Floatation Sling

De X-TRA Protection Floatation Sling van Chub is een weegzak en een tijdelijke bewaarzak en is geheel dicht te ritsten en met solide grote drijvers. Gemaakt van licht maar zeer sterk materiaal. De bodem is geheel van mesh om water snel af te voeren.

van 59,99 voor 50,99
-15%
X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

Chub - X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling

De X-TRA Protection Oxygen Floatation Sling is een weegzak van Chub dat naast zijn weegfunctie een ingebouwde luchtpomp heeft om de vis zelfs in zuurstofarm wierrijk water veilig te bewaren. De zak is voorzien van zeer stevige draagriemen en drijvende draagstangen. Een zeer exclusief product voor een betaalbare prijs...

van 69,99 voor 59,49
-15%
Coffee Maker Coffee Maker

Chub - Coffee Maker

De Chub Coffee Maker maakt de lekkerste filterkoffie en geeft een authentieke geur. Wanneer de koffie klaar is komt het door het kraantje in de beker en kan het gedronken worden. Daarnaast is het koffie apparaat krasvrij en corrosie werend. Een briljant product voor de echte authentieke karpervisser.

van 42,99 voor 36,54
-15%
NRG Jumbo Kettle NRG Jumbo Kettle

Chub - NRG Jumbo Kettle

De NRG Jumbo Kettle is een aluminium waterketel van Chub met een inhoud van 1 liter. Onder de ketel zit een energiebesparende ring om warmte-efficiëntie te verbeteren. Zo is het water eerder warm en zal het langzamer afkoelen in de ketel.

van 24,99 voor 21,24
-15%
Foldable Silicone Kettle Foldable Silicone Kettle

Chub - Foldable Silicone Kettle

De Chub Foldable Silicone Kettle is een opvouwbare ketel die gemaakt van silicone materiaal kunststof en aluminium en gemakkelijk op te vouwen dankzij zijn unieke ontwerp. De Foldable Silicone Kettle is hetzelfde te gebruiken als standaard ketels.

van 29,99 voor 25,49
-15%
Screw-On Gas Stove Screw-On Gas Stove

Chub - Screw-On Gas Stove

De opvouwbare Screw-On Gas Stove is door zijn kleine formaat de perfecte brander om mee te nemen tijdens je vistrip. De stove wordt middels het schroefventiel aan een gas tank met schroefdraad gemonteerd.

van 22,99 voor 19,54
-15%
Vantage Spool Tube Vantage Spool Tube

Chub - Vantage Spool Tube

Deze spoel buis zorgt voor extra bescherming en gemakkelijke toegang via de dubbele ritsen en heeft een compact formaat..

van 13,99 voor 11,89
-15%
RS-Plus Landing Net RS-Plus Landing Net

Chub - RS-Plus Landing Net

Een sterk en robuust net ontworpen voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De subtiele zwarte cosmetica perfect overeenkomen met de RS karperhengel serie. Met zijn slanke carbon steel met een Japanse psychiater rubberen handvat een echte eye catcher. Carbon net armen met indicator markeringen om aan te tonen dat...

van 92,99 voor 79,04
-15%
Air Dry Bag Set Air Dry Bag Set

Chub - Air Dry Bag Set

De Chub Air Dry Bag Set is verkrijgbaar in twee maten. De standaard grootte heeft capaciteit van 6 kilo en de Large is geschikt voor maximaal 12 kilo boilies. De tassen worden geleverd met een haakaas/pop-up tas die met klittenband kan worden bevestigd op de voorkant. Gemaakt van sterk mesh en voorzien van handgrepen v...

van 12,99 voor 11,04
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |