Omwille van de hoge eisen die het moderne karper vissen met zich meebrengt is het essentieel dat wij voortdurend producten blijven ontwikkelen en creëren om zo onze klanten baanbrekend kwaliteitsaas aan te bieden. Hierbij houden wij steeds een vinger aan de pols, om in te spelen op de laatste nieuwe tactieken, technieken en hun vereisten. Produceren van superieur aas vraagt niet enkel ervaring, kennis en een aanleg voor het samenstellen van aas, maar vereist anderzijds ook onderzoek, inbreng en feedback van uiterst talentvolle karper vissers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa die omwille van hun zeer uitgebreide kennis in staat zijn om producten grondig te testen tijdens hun ontwikkelingsproces. Om er ons van te verzekeren dat we aas van een hoge kwaliteit blijven produceren worden beiden door ons gecombineerd. Zodoende kunnen onze klanten steeds het volste vertrouwen hebben in ons aas en de toepassingen ervan.

Garlic Oil 20ml Garlic Oil 20ml

Cc Moore - Garlic Oil 20ml

Garlic Oil heeft geen introductie nodig en is een enorm krachtige flavour of aroma dat uw boilies onderscheid, zelfs als er zeer weinig van deze zeer geconcentreerde olie wordt toegevoegd. Dit knoflook aroma vormt een goede combinatie met de CC-Moore Asian Spice Meal, Blue Cheese Powder en Belachan Powder. Garlic Oil i...

van 11,49 voor 10,34
-10%
Jumbo Tiger noten 14-15mm Jumbo Tiger noten 14-15mm

Cc Moore - Jumbo Tiger noten 14-15mm

Wat kun je zeggen over Tijger Noten wat niet al gezegd is. Prachtig aantrekkelijk, knapperig, natuurlijk en ongelooflijk succesvol bij grote vissen, Tijger Noten zijn nog steeds een favoriet aas bij karpervissen. Deze gesorteerde Jumbo Tijger Noten van CC Moore zijn allemaal ongeveer 14-15mm bij bereiding en komen in e...

van 8,99 voor 8,09
-10%
Equinox Air Ball Wafters Equinox Air Ball Wafters

Cc Moore - Equinox Air Ball Wafters

De Equinox Airball Wafters van CC Moore zijn qua samenstelling en ingrediënten praktisch hetzelfde als de gelijksoortige boilies, hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken met andere producten uit dezelfde serie. Dankzij het gebruik van een wafter is de aas presentatie zeer fraai uitgebalanceerd

Pacific Tuna Glugged Hookbait Pacific Tuna Glugged Hookbait

Cc Moore - Pacific Tuna Glugged Hookbait

De CC Moore Pacific Tuna Glugged Hookbaits hebben dezelfde ingrediënten als de fantastische Pacific Tuna boilies en zijn gedipt in de PVA-vriendelijke Pacific Tuna Liquid additief. Doordat dit haakaas doordrenkt is met de liquid zal de aantrekkingskracht enorm en langdurig zijn.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Live System Pellets Live System Pellets

Cc Moore - Live System Pellets

De Live System Pellets van CC Moore zijn hoge kwaliteits pellets van 3mm met dezelfde ingrediënten als de Live system boillies. Laag in olie, intens aantrekkelijk en ideaal om het hele jaar door gebruiken.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Crushed Hemp Seed Crushed Hemp Seed

Cc Moore - Crushed Hemp Seed

De Crushed Hemp Seed van CC Moore zijn fijngemalen hennepzaden van hoge kwaliteit met een extreem hoog oliegehalte. Ideaal in combinatie met ander los voer. De zeer eigenzinnige geur van hennep zal de vis aan trekken doen overgaan tot azen en langdurig op de plek houden.

van 6,99 voor 6,29
-10%
Hemp Seed Hemp Seed

Cc Moore - Hemp Seed

Hennep is de aromatisch zaad waar alle vissoorten gek op zijn. Net als bij onze andere particles is deze Hemp Seed schoon, helder, hoog in olie en getest op zijn kiem percentage. Wij raden u aan om dit hennepzaad gedurende 24 uur te weekken voordat u het 20-30 minuten kookt. In sommige gevallen begint de hennep ze...

van 8,49 voor 7,64
-10%
Boosted Bloodworm Pellets 6mm Boosted Bloodworm Pellets 6mm

Cc Moore - Boosted Bloodworm Pellets 6mm

De Boosted Bloodworm Pellets van CC Moore zijn hoogwaardige 6mm pellets die de onweerstaanbare bloedworm flavour meekregen. De kleur en geur maken ze onweerstaanbaar voor de grote vis. De pellets zijn perfect te gebruiken om een voerplek aan te leggen waarboven een bloodworm boilie gevist kan worden.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Bloodworm Bag Mix Bloodworm Bag Mix

Cc Moore - Bloodworm Bag Mix

De CC Moore Bloodworm Bag Mix van CC Moore bevat een hoge dosis bloedworm, en is een ideale mix voor het vullen van uw PVA-zakken en PVA-sticks. Het heeft een diepe, hartige smaak, natuurlijk bloedworm aroma en is rijk aan aminozuren.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Liquid Salmon Extract Liquid Salmon Extract

Cc Moore - Liquid Salmon Extract

Het Liquid Salmon Extract van CC Moore is een vloeibaar voedsel dat aminozuur bevat. Het is PVA vriendelijk en tevens zeer goed oplosbaar. De liquid bestaat uit rijk vloeibaar zalm eiwit en zuiver, fijn gemalen zalmfilet.

van 13,99 voor 12,59
-10%
Liquid Liver Extract Liquid Liver Extract

Cc Moore - Liquid Liver Extract

De Liquid Liver Extract van CC Moore is een vloeistof met een zeer hoge aantrekkingskracht. De liquid bestaat uit pure lever producten, is pva vriendelijk en perfect toepasbaar voor vele doeleinden. Lever staat bekend om zijn aantrekkingskracht bij grote vissen en zal daarom de vangstresultaten vrijwel zeker positief ...

van 13,99 voor 12,59
-10%
Pacific Tuna Liquid Additive Pacific Tuna Liquid Additive

Cc Moore - Pacific Tuna Liquid Additive

De Pacific Tuna Liquid Additive, is een liquid passend in de Pacific tuna serie. Deze liquid is perfect toe te voegen aan de Pacific Tuna Base mix om zelf boilies te kunnen maken. Tevens kan deze liquid ook zeer goed gebruikt worden om toe te voegen aan de Pacific Tuna bag mix en de pellets.

van 13,99 voor 12,59
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |