Omwille van de hoge eisen die het moderne karper vissen met zich meebrengt is het essentieel dat wij voortdurend producten blijven ontwikkelen en creëren om zo onze klanten baanbrekend kwaliteitsaas aan te bieden. Hierbij houden wij steeds een vinger aan de pols, om in te spelen op de laatste nieuwe tactieken, technieken en hun vereisten. Produceren van superieur aas vraagt niet enkel ervaring, kennis en een aanleg voor het samenstellen van aas, maar vereist anderzijds ook onderzoek, inbreng en feedback van uiterst talentvolle karper vissers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa die omwille van hun zeer uitgebreide kennis in staat zijn om producten grondig te testen tijdens hun ontwikkelingsproces. Om er ons van te verzekeren dat we aas van een hoge kwaliteit blijven produceren worden beiden door ons gecombineerd. Zodoende kunnen onze klanten steeds het volste vertrouwen hebben in ons aas en de toepassingen ervan.

Jumbo Tiger noten 14-15mm Jumbo Tiger noten 14-15mm

Cc Moore - Jumbo Tiger noten 14-15mm

Wat kun je zeggen over Tijger Noten wat niet al gezegd is. Prachtig aantrekkelijk, knapperig, natuurlijk en ongelooflijk succesvol bij grote vissen, Tijger Noten zijn nog steeds een favoriet aas bij karpervissen. Deze gesorteerde Jumbo Tijger Noten van CC Moore zijn allemaal ongeveer 14-15mm bij bereiding en komen in e...

van 8,99 voor 7,64
-15%
Boosted Bloodworm Pellets 6mm Boosted Bloodworm Pellets 6mm

Cc Moore - Boosted Bloodworm Pellets 6mm

De Boosted Bloodworm Pellets van CC Moore zijn hoogwaardige 6mm pellets die de onweerstaanbare bloedworm flavour meekregen. De kleur en geur maken ze onweerstaanbaar voor de grote vis. De pellets zijn perfect te gebruiken om een voerplek aan te leggen waarboven een bloodworm boilie gevist kan worden.

Bloodworm Bag Mix Bloodworm Bag Mix

Cc Moore - Bloodworm Bag Mix

De CC Moore Bloodworm Bag Mix van CC Moore bevat een hoge dosis bloedworm, en is een ideale mix voor het vullen van uw PVA-zakken en PVA-sticks. Het heeft een diepe, hartige smaak, natuurlijk bloedworm aroma en is rijk aan aminozuren.

Tuna L030 Tuna L030

Cc Moore - Tuna L030

De Tuna L030 is een zeer aantrekkelijke vloeistof die geschikt is voor bijna alle vissoorten en PVA vriendelijk is. De Tuna L030 is perfect geschikt voor het aanmaken van een stickmix, of als toevoeging in een boilie. Deze liquid kan ingezet worden in bijna elke situatie en is rijk aan eiwitten en omega 3 visolieën.

Ultrasweet Bait Additive Ultrasweet Bait Additive

Cc Moore - Ultrasweet Bait Additive

Met de Ultrasweet Bait Additive van CC Moore kunt u uw basis-mix of voer-mix zoeter maken zonder bijsmaak. Ultra Sweet is 100% vis-vriendelijk en geschikt voor alle soorten mixen. doordat de Additive zeer geconcentreerd is heeft u geen grote hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen.

van 5,-- voor 4,25
-15%
Pacific Tuna White Pop-ups Pacific Tuna White Pop-ups

Cc Moore - Pacific Tuna White Pop-ups

De CC Moore Pacific Tuna White Pop-Ups hebben dezelfde ingrediënten als de Pacific Tuna Boilies, en zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de rest van de Pacific Tuna serie. Deze opvallende witte pop-ups zijn ook uitermate geschikt voor een snowman montage.

van 5,-- voor 4,25
-15%
Pop-up MIx Packs Pop-up MIx Packs

Cc Moore - Pop-up MIx Packs

De Pop-up MIx Packs van CC Moore is een pop-up mix met een extreem hoog drijfvermogen. De Pop-up MIx Packs zijn er in 4 soorten hi-viz gele of roze, plain en fish ideaal voor het maken van popups en wafters. Met deze packs bent u in staat om uw pop-up naar eigen wens te draaien. Door middel van het toevoegen van slec...

van 5,-- voor 4,25
-15%
Green Lipped Mussel Extract Green Lipped Mussel Extract

Cc Moore - Green Lipped Mussel Extract

De Green Lipped Mussel komt uit Nieuw-Zeeland en heeft zich ondertussen bewezen als een visvangend onderdeel van veel topmixen. Dit natuurlijke additief is voedingsrijk en geeft de mix een geheel eigen geur en smaak ervaring. Het gebruik van dit extract zal ook uw vangsten positief beïnvloeden.

van 5,-- voor 4,25
-15%
Belachan Powder Belachan Powder

Cc Moore - Belachan Powder

Belachan Powder bestaat uit gefermenteerde garnalen, heeft een zeer sterk schaaldier aroma en een hoog zoutgehalte. Dit poeder zal in al uw mixen een degelijk verschil gaan brengen.

van 5,-- voor 4,25
-15%
Garlic Powder Garlic Powder

Cc Moore - Garlic Powder

Garlic Powder van CC Moore heeft dankzij zijn versterkende werking een zeer positief effect, dit knoflookpoeder bevat vele antioxidanten en is het onderwater duidelijk te ruiken voor de karper. Doordat de zeer sterke geur van knoflook zich onder water snel verspreid zal de vis er snel door worden aangetrokken. Dit poed...

van 5,-- voor 4,25
-15%
Geoff Kemp Vintage Flavours Geoff Kemp Vintage Flavours

Cc Moore - Geoff Kemp Vintage Flavours

De Geoff Kemp Vintage Flavours van CC moore zijn beschikbaar in de smaken Green Zing – Rosehip – Toffee Malt en Evaporated Milk/Ice Cream de perfecte toevoeging voor het draaien van boilies, maar kunnen ook als dip worden gebruikt. Zowel tijdens een voercampagne als instant, zullen de Geoff Kemp Vintage F...

van 5,-- voor 4,25
-15%
Boosted Krill Pellets Boosted Krill Pellets

Cc Moore - Boosted Krill Pellets

Deze Boosted Krill Pellets van CC Moore zijn gemaakt van kleine schaaldieren die hoge kwaliteit aminozuur-rijk eiwit bevatten en omega-3 vetzuren voor een hoge voedingswaarde. Alleen de zuiverste, Antarctisch krill word gebruikt in CC Moore producten waardoor ze van superieure kwaliteit zijn. Deze zeer geconcentreerde...

van 7,99 voor 6,79
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |