Robin Red Pellets 10mm (2KG) Robin Red Pellets 10mm (2KG)

All-in Partikels - Robin Red Pellets 10mm (2KG)

De Robin Red Pellets van All-In Partikels zijn samengesteld op basis van een hoog proteïne en hoog oliegehalte. Deze pellets hebben een diameter van 10mm en zitten verpakt in zakken van 2 KG.De stof Robin Red Heeft zich al jaren bewezen in de karpervisserij en is tot vandaag nog steeds een enorme aantrekker voor de g...

van 7,99 voor 6,79
-15%
Trouvit Pellets 4.5mm (2KG) Trouvit Pellets 4.5mm (2KG)

All-in Partikels - Trouvit Pellets 4.5mm (2KG)

De Trouvit pellet is nog altijd een zwaar onderschat lokmiddel voor de Karper.Zoals velen onder ons niet weten word er op de Karper kweekvijvers gevoerd met Trouvit Pellets...de Karper is hier dus groot mee geworden en zal deze jaren later nog steeds herkennen.Gebruik Trouvit Pellets in een Pva zak of meng deze door je...

van 7,99 voor 6,79
-15%
Boekwijt pva vriendelijk Boekwijt pva vriendelijk

All-in Partikels - Boekwijt pva vriendelijk

All In Partikels Boekweit is een schitterend product waar karpers dol op zijn. Het is een kant en klare product waar u gelijk mee kunt vissen. De Partikels zijn PVA vriendelijk en worden geleverd in handige potten. Karpers zijn van nature erg dol op partikels. Op wateren waar veel met boilies gevist wordt en waar dres...

van 10,99 voor 9,34
-15%
TRIGGERNUTS PVA VRIENDELIJK TRIGGERNUTS PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - TRIGGERNUTS PVA VRIENDELIJK

Deze triggermix bestaat uit een kant-en-klare mix van witte, zwarte, XXL tijgernoten en brazilian nuts. Alle noten zijn van A-kwaliteit en met de grootste zorg bereid. Goed in een spodmix of grondvoer en PVA vriendelijk, maar ook ideaal voor het penvissen!

TIJGERNOTEN XXL  PVA VRIENDELIJK TIJGERNOTEN XXL  PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - TIJGERNOTEN XXL PVA VRIENDELIJK

Tijgernoten XXL, de extra grote versie van de tijgernoot. Tijgernoten hebben een onweerstaanbare geur voor de karper en zijn hierdoor een zeer veelvuldig gebruikt haakaas. Doordat de tijgernoten niet op elk water bekend zijn, zullen de vangsten soms zeer verrassend zijn. Week de tijgernoten minimaal 24 uur en kook ze...

TIJGERNOTEN ZWART/WIT PVA VRIENDELIJK TIJGERNOTEN ZWART/WIT PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - TIJGERNOTEN ZWART/WIT PVA VRIENDELIJK

Deze kant en klaar houdbare zwart witte tijgernoten zijn een ware killer op de dressuurwateren . Door het ontbreken van een hardere buitenkant nemen deze noten, de geur en flavours goed op. Deze Tijgernoten zijn met de grootste zorg bereid waardoor dit een absoluut Topproduct is geworden.

TIJGERNOTEN JUMBO PVA VRIENDELIJK TIJGERNOTEN JUMBO PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - TIJGERNOTEN JUMBO PVA VRIENDELIJK

Deze kant en klaar houdbare Jumbo tijgernoten zijn een ware killer op de dressuurwateren waar intensief gevist wordt. Deze tijgernoten zijn met de grootste zorg bereid en zorgen er voor dat u met een Topproduct aan de waterkant verschijnt.

TIJGERNOTEN ZWART XXL PVA VRIENDELIJK TIJGERNOTEN ZWART XXL PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - TIJGERNOTEN ZWART XXL PVA VRIENDELIJK

Deze kant en klaar houdbare zwarte xxl tijgernoten zijn een ware killer op de dressuurwateren waar intensief gevist wordt. Deze tijgernoten zijn met de grootste zorg bereid en behoren daardoor tot de top van de markt.

van 8,99 voor 7,64
-15%
TIJGERNOTEN MINI TIJGERNOTEN MINI

All-in Partikels - TIJGERNOTEN MINI

Deze kant en klaar te gebruiken tijgernoten mix bestaat uit mini, standaard en jumbo tijgernoten. Ook dit product van All-In Partikels is met de grootste zorg bereid zodat u met een absoluut topproduct aan de waterkant verschijnt.

van 9,99 voor 8,49
-15%
COMBI 3 PVA VRIENDELIJK COMBI 3 PVA VRIENDELIJK

All-in Partikels - COMBI 3 PVA VRIENDELIJK

All in partikel heeft 3 kant en klaar houdbare partikel mixen in het assortiment bestaande uit 3 maten. Deze Partikels zijn met de grootste zorg bereid , dit tot gevolg dat u met een topproduct aan de waterkant verschijnt. De middelste versie is de combi mix 3: deze bestaat uit een mix van witte en rode dari en boekw...

van 9,99 voor 8,49
-15%
Tijgernoten Mix Tijgernoten Mix

All-in Partikels - Tijgernoten Mix

De tijgernoot is een bijzondere partikel, dankzij de unieke geur en smaak is dit partikel vernieuwend, heeft het een zeer hoge aantrekkingskracht en werkt het dressuur doorbrekend. Deze mix is zeer geschikt voor een instant sessie, maar laat zich ook zeker op de lange termijn zeer goed gebruiken! ZEER BELANGRIJK: ...

van 8,99 voor 7,64
-15%
All-In Mix Grof All-In Mix Grof

All-in Partikels - All-In Mix Grof

De All-inn mix grof van All-inn partikels bestaat uit de volgende producten, 4 kleuren mais, carp bread, white seed, gerst, spicy crumbs, flavor seed, tarwe, 3 kleuren erwt en haver. Een geweldige mix, die zeker successen zal boeken. Een mix door ons zelf samen gesteld. Door het gebruik van meerdere soorten partikels ...

van 7,99 voor 6,79
-15%
Robin Red Pellets 1KG Robin Red Pellets 1KG

All-in Partikels - Robin Red Pellets 1KG

Robin Red is een van de meest bekende additieven in de karperscene, dit additief heeft zijn vangkracht al overduidelijk bewezen. De Robin Red pellets van All-inn partikels zijn samengeperste pellets die boordevol Robin Red zitten. Na het voeren van deze pellets zullen ze langzaam uiteen vallen en zo een zeer aantrekk...

van 4,99 voor 4,24
-15%
Vismania Spodmix Houdbaar Vismania Spodmix Houdbaar

All-in Partikels - Vismania Spodmix Houdbaar

Ons eigen samengestelde kant-en-klare huis spodmix van All-in partikels.De spodmix bestaat uit tijgernoten, hennep, mais en tarwe. Het is PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar

All-in Partikels - Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar

Een bijzondere partikel met chilli extract, en zeer dressuur doorbrekend. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

Autumn Mix Houdbaar Autumn Mix Houdbaar

All-in Partikels - Autumn Mix Houdbaar

De kan en klare Autumn Mix van All-in Partikels bestaat uit tarwe, tijgernoten, mais(rood) maple en kikkererwten. Een scala van partikels die elke situatie aan kan en onweerstaanbaar is voor de karper. PVA vriendelijk en lang houdbaar in een afgesloten pot.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Hennep Chili Houdbaar Hennep Chili Houdbaar

All-in Partikels - Hennep Chili Houdbaar

De welbekende Hennep is er nu met chili extract dit aromatisch zaad waar alle karpers gek op zijn. Het is zeer vet en laat zich goed mengen met mais en tijgernoten. Dit aas is Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Hennep Houdbaar Hennep Houdbaar

All-in Partikels - Hennep Houdbaar

Hennep is het aromatisch zaad waar elke karper gek op is. Het is zeer vet en laat zich goed mengen met mais en tijgernoten. Dit aas is Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 10,99 voor 9,34
-15%
Tijgernoten Mix Houdbaar Tijgernoten Mix Houdbaar

All-in Partikels - Tijgernoten Mix Houdbaar

Een bijzondere partikel, en zeer dressuur doorbrekend. ZEER BELANGRIJK: Voor gebruik van de tijgernoten dient het eerst 24 uur geweekt te worden en 30-45 minuten koken. Dit is heel belangrijk voor de gezondheid van de vis. Eet de vis het ongeweekt, gaat het in de buik uitzetten, en dit kan hele nare gevolgen hebben. Ze...

van 10,99 voor 9,34
-15%
Boekwijt met Anijs Houdbaar Boekwijt met Anijs Houdbaar

All-in Partikels - Boekwijt met Anijs Houdbaar

Boekweit is te vergelijken met hennep. Maar door de driehoekige vorm lijkt het op driehoeksmosseltjes, dit zal de karper ook accepteren als betrouwbaar. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 10,99 voor 9,34
-15%
All-in-Mix Grof Houdbaar All-in-Mix Grof Houdbaar

All-in Partikels - All-in-Mix Grof Houdbaar

Deze mix bestaat uit de volgende producten. 4 kleuren mais, carp bread, white seed, gerst, spicy crumbs, flavor seed, tarwe, 3 kleuren erwt en haver. Een geweldige mix, die zeker successen kan boeken. Een mix door onszelf samen gesteld. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Active Mix Houdbaar Active Mix Houdbaar

All-in Partikels - Active Mix Houdbaar

Active Mix Houdbaar is een mix met Carp Bread, XXL Mais, Maples en Lupine bonen. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 12,99 voor 11,04
-15%
Triggernuts Houdbaar Triggernuts Houdbaar

All-in Partikels - Triggernuts Houdbaar

Triggernuts Houdbaar is een mix van alle soorten tijgernoten (Wit, zwart mini's en jumbo's). Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

Trouvit Pellets Trouvit Pellets

All-in Partikels - Trouvit Pellets

Trouvit is ander woord voor forelkorrel welke wordt gebruikt in de forelkwekerij voor het opfokken van forellen. Ook worden hier vaak karpers mee grootgebracht. De trouvitpellets hebben een zeer scherpe geur. In de forelkorrel zit een grootte dosis vismeel en bloedmeel verwerkt ingredi├źnten waar de karper gek op is.

van 7,99 voor 6,79
-15%
Party Pellets Party Pellets

All-in Partikels - Party Pellets

Deze mix bestaat uit verschillende maten pellets in verschillende smaken, waardoor het voor de vis een waar "feestje" word op de voerplek.

van 7,99 voor 6,79
-15%
HQ Pellets HQ Pellets

All-in Partikels - HQ Pellets

Deze zinkende pellets van zeer hoge kwaliteit zijn rijk aan eiwit, visolie en diverse vitaminen en mineralen. Langzaam oplosbaar.

van 8,99 voor 7,64
-15%
Mais XXL Mais XXL

All-in Partikels - Mais XXL

All-In Partikels heeft een zeer goede ervaringen met het voeren van xxl mais. De karper vind de xxl mais zeer aantrekkelijk. Voor gebruik dient de mais 24 uur geweekt en 15 minuten gekookt te worden.

van 7,49 voor 6,37
-15%
Tijgernoten Tijgernoten

All-in Partikels - Tijgernoten

De All-In Partikels Tijgernoten is een bijzondere partikel, en zeer dressuur doorbrekend. ZEER BELANGRIJK: Voor gebruik van de tijgernoten dient het eerst 24 uur geweekt te worden en 30-45 minuten koken. Dit is heel belangrijk voor de gezondheid van de vis. Eet de vis het ongeweekt, gaat het in de buik uitzetten, en di...

van 4,49 voor 3,82
-15%
Mais Wit Mais Wit

All-in Partikels - Mais Wit

All-In Partikels heeft een zeer goede ervaringen met het bijvoeren van witte mais. De karper vind witte mais zeer aantrekkelijk. Tip: Doe onder je boillie op je hair 1 witte maiskorrel. Voor gebruik dient de mais 24 uur geweekt te worden.

van 6,49 voor 5,52
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |