Prijs
Merk
Sorteer
Fishin Gear Fish Bag Fishin Gear Fish Bag

Berkley - Fishin Gear Fish Bag

De Fishin Gear Fish Bag is een pvc-vistas voor zwaar gebruik met liniaalopdruk. Stevige nylon-handgrepen om uw vangst eenvoudig te wegen of om uw vissen in water te vervoeren! Ideaal voor aasvissen en perfect voor schoongemaakte vissen of om vissen te wegen met of zonder water.

van 17,99 voor 16,19
-10%
Weigh Bar Weigh Bar

Fox - Weigh Bar

De compleet vernieuwde weigh bar van Fox die op twee manieren te gebruiken is: als een weigh bar en op een steel. Hij heeft een compact ontwerp (op te delen in drie onderdelen) en wordt geleverd inclusief een beschermende etui.

van 28,99 voor 26,09
-10%
Weegdriepoot Weegdriepoot

Fox - Weegdriepoot

Een unieke en zeer stabiele weeg driepoot van Fox. Ideaal in combinatie met de vernieuwde digitale weegschalen van fox. Deze driepoot is geweldig voor de visser die graag alleen vist. Wanneer u een monster karper vangt en die wil wegen dan biedt deze driepoot de stabiliteit en support die u nodig heeft om deze rustig e...

Weigh Tripod Weigh Tripod

Jrc - Weigh Tripod

De JRC Weigh Tripod is een item dat onmisbaar is bij het secuur wegen van zware karpers. Het heeft telescopische poten en een gegoten blok waaronder een haak hangt om je weegschaal aan op te hangen. Boven het blok zit een multi positie blok welke gebruikt kan worden om een buzzerbar op te schroeven. Op deze manier kun...

van 49,99 voor 44,99
-10%
SOUL TRIPOD WEIGHSYSTEM SOUL TRIPOD WEIGHSYSTEM

Albatros - SOUL TRIPOD WEIGHSYSTEM

Een driepoot, bestaand uit meerdere delen voor makkelijk vervoer. Zo in elkaar te zetten en kan bijna alle weegzakken dragen.

van 53,95 voor 48,56
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |