Prijs
Merk
Sorteer
Camolite Buzz Bar Bag Camolite Buzz Bar Bag

Fox - Camolite Buzz Bar Bag

Deze buzzerbar bag van de nieuwe Fox Camo range heeft gescheiden vakken waarbij 1 kant geschikt is voor de buzzer bars met beetmelders terwijl er in de andere zijde bite indicators, snag ears, en een receiver kan. De zachte voering van de tas beschermt uw materiaal optimaal tijdens transport.De tas is voorzien van stev...

van 37,99 voor 34,19
-10%
Pod Case Pod Case

Kevin Nash - Pod Case

Gewatteerde hi-protect case met een heavy duty ritssluiting, handvat en met driezijdige toegang zodat de Pods veilig en beschermend zijn. Inhoud getoond alleen voor illustratieve doeleinden.

van 28,99 voor 26,09
-10%
Buzz Bar Pouch Compact Buzz Bar Pouch Compact

Kevin Nash - Buzz Bar Pouch Compact

Stevig tasje met rits met klittenband en lussen om zowel voor als achter buzz bars en beetmelders stevig vast te kunnen opbergen.

van 9,99 voor 8,99
-10%
Buzzer bar pouch Buzzer bar pouch

Kevin Nash - Buzzer bar pouch

Handige tas voor je opgetuigde buzzerbars. 4 aparte vakken voor je banksticks. Velcro strappng om je buzzerbars op zijn plaats te houden. Ritsvak om je hangers of swingers veilig te bewaren. Dik gevoerd draaghandvat. verkrijgbaar in 2 modellen: 2 rod & 3 rod

van 13,99 voor 12,59
-10%
Royale 2-3 rod Buzz Bar Bag Royale 2-3 rod Buzz Bar Bag

Fox - Royale 2-3 rod Buzz Bar Bag

Perfecte bescherming voor de beetmelders en hangers tijdens transport, zonder dat ze van de buzzerbar verwijderd moeten worden.

van 24,99 voor 22,49
-10%
FX Buzzer Bar Bag FX Buzzer Bar Bag

Fox - FX Buzzer Bar Bag

Vanwege grote vraag zijn er twee nieuwe Buzz Bar Bags aan de FX luggage range toegevoegd. Deze bieden perfecte opslag en transport van je banksticks, buzz bars, beetmelders en andere essentiƫle items.

van 29,99 voor 26,99
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |