Accessory Side Tray Accessory Side Tray

Korum - Accessory Side Tray

De Korum Accessory Side Tray is een zeer praktische tafel met bekerhouder en aparte ruimte om aasbakken op te zetten. De grote uitsparing is tevens geschikt voor de Korum tackle manager en rig manager.De Korum Accessory Side tray heeft de afmetingen van 38 x 22 cm en is Groen van Kleur.Het Insert systeem zorgt dat deze...

van 32,99 voor 29,69
-10%
Indulgence Pillow Indulgence Pillow

Kevin Nash - Indulgence Pillow

De Indulgence kussens hebben een super zachte peach skin en zijn beschikbaar in 3 varianten. Dit kussen is een warm en luxe kussen met dubbele holle vezel schuimvulling. Met een ritsvak voor telefoons en afstandsbedieningen. Voorzien van het Lake Legends camouflage patroon.

vanaf 36,99 nu 33,29
-10%
Camo Kussen Camo Kussen

Gardner - Camo Kussen

Full size kussen met een uitneembare fleece/katoenen kussensloop. De nieuwe Camo Kussens zijn perfect het hele jaar door te gebruiken! Ze zijn nu voorzien van een tweezijdige design met een warm en comfortabel fleece ontwerp aan de ene kant en aan de andere kant een koel katoenen ontwerp.

van 22,99 voor 20,69
-10%
Big Snooze + Wide Bed Cover Big Snooze + Wide Bed Cover

Trakker - Big Snooze + Wide Bed Cover

Geüpdatet versie van Trakkers best verkopende thermische cover. Gemaakt van een waterbestendig en ademende stof met hollowfibre vulling voor een betere isolatie. Soft-fleece gevoerde binnenkant voor het behouden van de optimale warmte.

van 79,99 voor 71,99
-10%
ROYALE L BEDCHAIR BAG ROYALE L BEDCHAIR BAG

Fox - ROYALE L BEDCHAIR BAG

De Bedchair Bag is een innovatief en duurzaam onderdeel van de Royale Luggage serie. Deze praktische en stijlvolle tas beschermt uw bedchair in de auto of op de transportkar. De goed gevoerde draagriem en de gemakkelijke robuuste ritsen maken de tas comfortabel in het gebruik.

van 57,99 voor 52,19
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |