Prijs
Merk
Sorteer
Spare Bechair Leg Spare Bechair Leg

Carp Zoom - Spare Bechair Leg

De Spare Bechair Leg is een extra poot ,passend op alle merken Stretchers.Door De Spare Bechair Leg te plaatsen maak je de stretcher gelijk een stuk sterken en stabieler,ideaal voor de Karpervissers met zware botten! De Spare Bechair Leg van CarpZoom is Voorzien van een brede modderpoot ter voorkoming dat het grondze...

Indulgence Pillow Indulgence Pillow

Kevin Nash - Indulgence Pillow

De Indulgence kussens hebben een super zachte peach skin en zijn beschikbaar in 3 varianten. Dit kussen is een warm en luxe kussen met dubbele holle vezel schuimvulling. Met een ritsvak voor telefoons en afstandsbedieningen. Voorzien van het Lake Legends camouflage patroon.

van 29,99 voor 25,49
-15%
Camo Kussen Camo Kussen

Gardner - Camo Kussen

Full size kussen met een uitneembare fleece/katoenen kussensloop. De nieuwe Camo Kussens zijn perfect het hele jaar door te gebruiken! Ze zijn nu voorzien van een tweezijdige design met een warm en comfortabel fleece ontwerp aan de ene kant en aan de andere kant een koel katoenen ontwerp.

van 22,99 voor 19,54
-15%
Big Snooze + Wide Bed Cover Big Snooze + Wide Bed Cover

Trakker - Big Snooze + Wide Bed Cover

Geüpdatet versie van Trakkers best verkopende thermische cover. Gemaakt van een waterbestendig en ademende stof met hollowfibre vulling voor een betere isolatie. Soft-fleece gevoerde binnenkant voor het behouden van de optimale warmte.

van 79,99 voor 67,99
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |