Prijs
Merk
Sorteer
Opportunist Telescopic Net Handle Opportunist Telescopic Net Handle

Korum - Opportunist Telescopic Net Handle

De Korum Opportunist Telescopic Net Handle is uitschuifbaar tot 1.8 meter en is met zijn compacte lengte van 55cm ideaal voor transport.De Opportunist is ongelofelijk sterk en Licht en is uitgerust met een robuuste draagband.Deze Schepnetsteel van Korum is perfect voor krappe en moeilijk bereikbare stekken en is perfe...

Power Telescopic Net Handle Power Telescopic Net Handle

Korum - Power Telescopic Net Handle

De Korum Power telescopische Schepnet stelen zijn uitermate geschikt voor de commerciële Visserij maar kunnen ook zeker op Vijvers en Kanalen ingezet Worden.Deze Krachtpatser van Korum is Ideaal wanneer het om de zwaardere Vissen gaat.Deze Schepnet steel is telescopisch en is verkrijgbaar in lengtes van 2 en 3 meter.V...

van 28,99 voor 23,19
-20%
Commercial Landingnet Handle (Put-over) Commercial Landingnet Handle (Put-over)

Spro - Commercial Landingnet Handle (Put-over)

Een bijzonder sterke oversteek carbon schepnetsteel voor de commerciële vijvers waar continu brasem en karper in het net liggen. Dan is een strakke maar ook stevige steel geen overbodige luxe.

van 57,99 voor 46,39
-20%
Absolute Carp Handle Absolute Carp Handle

Preston - Absolute Carp Handle

Verkrijgbaar in 2 lengtes. De Absolute 2.7m en 4m Carp schepnet stelen zijn lichtgewicht en slank, deze schepnet stelen zijn gemakkelijk te manoeuvreren, maar toch sterk genoeg voor een flinke karper. Voorzien van het Absolute logo, passen deze stelen naadloos in het Preston Innovation assortiment.

van 64,99 voor 51,99
-20%
Absolute Match Handle Absolute Match Handle

Preston - Absolute Match Handle

Sterke, dunne en lichtgewicht schepnetstelen voor het match- en feedervissen. Voorzien van een rubberen antislip grip en een extra stevige schroefkop. verkrijgbaar in meerdere lengtes.

van 99,99 voor 79,99
-20%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |