Korda Spinner Swivel Size 11 Korda Spinner Swivel Size 11

Korda - Korda Spinner Swivel Size 11

De nieuwe Spinner Swivel is speciaal ontwikkeld voor het maken van de populaire Spinner Rig. Deze swivel is voorzien van een ruimere opening zodat je de haak gemakkelijk kan bevestigen. Nu hoef je de swivel namelijk niet meer open te buigen. Ook zal de Korda Kicker minder snel kapot gaan doordat de swivel geen uitsteke...

van 5,29 voor 4,50
-15%
Ring Swivel #8 Ring Swivel #8

Strategy - Ring Swivel #8

Een sterke Ring Swivel in de populaire maat #8, past in elke gangbare safety clip. De grotere ring zorgt ervoor dat je zelfs met het meest stijve onderlijn materiaal nog steeds een optimale bewegingsvrijheid realiseert. Vanzelfsprekend mat gecoat voor de optimale camouflage.

Key Hole Fast Link Key Hole Fast Link

Strategy - Key Hole Fast Link

Speciale quick-link om snel van onderlijn te kunnen verwisselen. Op deze manier creëer je een optimale bewegingsvrijheid van de rig. De matte coating voorkomt reflectie van het licht en biedt de perfecte camouflage wat natuurlijk een enorm voordeel heeft ten opzichte van niet gecoate wartels.

van 3,49 voor 2,97
-15%
Key Hole Fast Link XS Key Hole Fast Link XS

Strategy - Key Hole Fast Link XS

Speciale XS Speciale quick-link om snel van onderlijn te kunnen verwisselen. Op deze manier creëer je een optimale bewegingsvrijheid van de rig. Deze extra kleine quick-link zorgt voor een nog subtielere presentatie van je rig. De matte coating voorkomt reflectie van het licht en biedt de perfecte camouflage wat nat...

van 3,29 voor 2,80
-15%
Quick Change Big Eye Quick Change Big Eye

Strategy - Quick Change Big Eye

Deze speciale Big Eye Quick Change Swivel is ontwikkeld om snel van rig te kunnen wisselen in situaties wanneer je met een helikopter- of heli chodsysteem vist. Wij adviseren deze wartel te gebruiken in combinatie met de Strategy Heli- Chod Sleeve en Heli Chod Hood.

EDGES Kwik Change O Ring Swivels EDGES Kwik Change O Ring Swivels

Fox - EDGES Kwik Change O Ring Swivels

Niet-reflecterend, soepel draaiende wartels ontworpen om te gebruiken bij stiff hooklink rigs.

vanaf 5,79 nu 4,92
-15%
Flexible Quick Change Swivel Flexible Quick Change Swivel

Piet Vogel - Flexible Quick Change Swivel

Matte Flexi ringswivel met quicklink, enorme bewegingsvrijheid en ideaal om snel je rig mee te veranderen.

van 4,49 voor 3,82
-15%
PVA Swivel PVA Swivel

Piet Vogel - PVA Swivel

Swivels met een unieke peervormige ring. De snelste en makkelijkste manier om een PVA zakje te monteren. Voer de knoop van het zakje door de peervormige ring voor een snelle en sterke bevestiging.

van 6,49 voor 5,52
-15%
Quick Change Ring Swivel Round Quick Change Ring Swivel Round

Korda - Quick Change Ring Swivel Round

De QC Ring Swivel Round is een maat 11 wartel en daardoor zal de uiteindelijke rig dus zo klein mogelijk zijn. In vergelijking tot de normale Quick Change wartels is het uiteinde van de wartel voorzien van een grote ronde opening. Dit betekent dat je rig veel meer bewegingsvrijheid heeft en de werking daardoor niet geh...

van 5,49 voor 4,67
-15%
Hook Swivel Hook Swivel

Kevin Nash - Hook Swivel

De oersterke matte hook swivel is essentieel voor de ultieme anti-eject presentatie. Door deze wartel heeft het haakaas enorm veel bewegingsvrijheid waardoor de kans op inhaking enorm vergroot.

van 4,49 voor 3,82
-15%
Helicopter Swivel Helicopter Swivel

Kevin Nash - Helicopter Swivel

Oersterke matte swivels met een vergroot oog om de hooklink vrij te laten draaien. Onmisbaar voor een geweldige helicopter setup.

van 3,49 voor 2,97
-15%
Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel

Gamakatsu - Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel

De Gamakatsu Hyper parts combineren ongeëvenaarde kracht en weerstand. De kwaliteitscontrole op dit Japanse product is bijzonder strikt en garandeert derhalve probleemloos gebruik onder de zwaarste omstandigheden.

vanaf 3,39 nu 2,88
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |