Prijs
Merk
Sorteer
Spinner Ring Swivel Spinner Ring Swivel

Korda - Spinner Ring Swivel

De nieuwe Spinner Ring Swivel is speciaal ontwikkeld voor het maken van de populaire Spinner Rig. Deze swivel is voorzien van een ruimere opening zodat je de haak gemakkelijk kan bevestigen. Nu hoef je de swivel namelijk niet meer open te buigen. Ook zal de Korda Kicker minder snel kapot gaan doordat de swivel geen uit...

van 5,29 voor 4,76
-10%
Micro Rig Swivel (wartel) Micro Rig Swivel (wartel)

Korda - Micro Rig Swivel (wartel)

Micro Rig wartels zijn ideaal voor het maken van de Claw-Rig. Daarnaast zijn kunnen ze perfect gebruikt worden voor het maken van D-Rigs. Ze zorgen voor een beter inhakings-effect dan normale Rig Ringetjes omdat het haakaas kan ronddraaien waardoor de haak beter kan draaien en eenvoudiger houvast vindt in de bek van de...

van 5,49 voor 4,94
-10%
Ring Swivel #8 Ring Swivel #8

Strategy - Ring Swivel #8

Een sterke Ring Swivel in de populaire maat #8, past in elke gangbare safety clip. De grotere ring zorgt ervoor dat je zelfs met het meest stijve onderlijn materiaal nog steeds een optimale bewegingsvrijheid realiseert. Vanzelfsprekend mat gecoat voor de optimale camouflage.

van 3,79 voor 3,41
-10%
Key Hole Fast Link Key Hole Fast Link

Strategy - Key Hole Fast Link

Speciale quick-link om snel van onderlijn te kunnen verwisselen. Op deze manier creëer je een optimale bewegingsvrijheid van de rig. De matte coating voorkomt reflectie van het licht en biedt de perfecte camouflage wat natuurlijk een enorm voordeel heeft ten opzichte van niet gecoate wartels.

EDGES Kwik Change O Ring Swivels EDGES Kwik Change O Ring Swivels

Fox - EDGES Kwik Change O Ring Swivels

Niet-reflecterend, soepel draaiende wartels ontworpen om te gebruiken bij stiff hooklink rigs.

van 5,79 voor 5,21
-10%
Flexible Quick Change Swivel Flexible Quick Change Swivel

Piet Vogel - Flexible Quick Change Swivel

Matte Flexi ringswivel met quicklink, enorme bewegingsvrijheid en ideaal om snel je rig mee te veranderen.

van 4,29 voor 3,86
-10%
PVA Swivel PVA Swivel

Piet Vogel - PVA Swivel

Swivels met een unieke peervormige ring. De snelste en makkelijkste manier om een PVA zakje te monteren. Voer de knoop van het zakje door de peervormige ring voor een snelle en sterke bevestiging.

van 6,49 voor 5,84
-10%
Quick Change Ring Swivel Round Quick Change Ring Swivel Round

Korda - Quick Change Ring Swivel Round

De QC Ring Swivel Round is een maat 11 wartel en daardoor zal de uiteindelijke rig dus zo klein mogelijk zijn. In vergelijking tot de normale Quick Change wartels is het uiteinde van de wartel voorzien van een grote ronde opening. Dit betekent dat je rig veel meer bewegingsvrijheid heeft en de werking daardoor niet geh...

van 5,49 voor 4,94
-10%
Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel

Gamakatsu - Hyper Ez Snap - Stainless Black Nickel

De Gamakatsu Hyper parts combineren ongeëvenaarde kracht en weerstand. De kwaliteitscontrole op dit Japanse product is bijzonder strikt en garandeert derhalve probleemloos gebruik onder de zwaarste omstandigheden.

van 3,39 voor 3,05
-10%
Hyper Swivel - Stainless Black Nickel Hyper Swivel - Stainless Black Nickel

Gamakatsu - Hyper Swivel - Stainless Black Nickel

De Gamakatsu Hyper Swivels zijn een combinatie ongeëvenaarde kracht en weerstand. De kwaliteitscontrole op dit Japanse product is bijzonder strikt en garandeert derhalve probleemloos gebruik onder de zwaarste omstandigheden.De Hyper Swivels zijn voorzien van een slijtvaste Zwarte Nikkel finish.

van 2,99 voor 2,69
-10%
QC Swivel QC Swivel

Korda - QC Swivel

Deze kleine familie van producten zal een tal van vissers in de smaak vallen. Verander uw setup in een oogwenk, dat is ideaal voor wanneer tijd van de essentie is!

QC Ring Swivel QC Ring Swivel

Korda - QC Ring Swivel

Deze kleine familie van producten zal een tal van vissers in de smaak vallen. Je kunt de ring vervangen in een oogwenk, dat is ideaal voor wanneer tijd van de essentie is!

van 5,29 voor 4,76
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |