Prijs
Merk
Sorteer
SHOKKA PROP SHOKKA PROP

Piet Vogel - SHOKKA PROP

Door het gebruik van de Shokka prop zal het lood tijdens het instinctief kopschudden van de karper gemakkelijk wegschuiven. Hierdoor kan de karper het lood niet gebruiken om de haakpunt los te wrikken. De schokka prop is geschikt voor bijna alle inline loodmerken. Beschikbaar in drie kleuren: Muddy Brown - Gravel - ...

van 2,-- voor 1,80
-10%
Shokka Sleeve Shokka Sleeve

Piet Vogel - Shokka Sleeve

Door het gebruik van de Shokka sleeve zal het (inline)lood tijdens het instinctief kopschudden van de karper het lood gemakkelijk wegschuiven. Hierdoor kan het lood niet gebruikt worden om de haakpunt los te wrikken. deze loodsleeve is geschikt voor bijna alle inline lood merken. Verkrijgbaar in Weed en Muddy Brow...

van 2,99 voor 2,69
-10%
Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki

Fox - Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki

Fox Anti-Tangle Sleeves zijn ontworpen om strak op ogen van wartels te passen en zo een anti-tangle montage te creeren, doordat ze de rig tijdens de worp wegduwen van het lood en de hoofdlijn.

van 5,69 voor 5,12
-10%
ZIG ALIGNA SLEEVES ZIG ALIGNA SLEEVES

Fox - ZIG ALIGNA SLEEVES

Zig Aligna sleevs zijn ontwikkeld om de prikkende eigenschappen van een line aligner te combineren met het uiterlijk van een opkomende insectenlarve. De sleeves zijn verkrijgbaar in rood, geel en zwart en ontwikkeld voor gebruik met de Zig Aligna Kit. Past op haakmaten 10 tot 6.

van 2,99 voor 2,69
-10%
Safe Zone Helicopter Sleeve Safe Zone Helicopter Sleeve

Korda - Safe Zone Helicopter Sleeve

De Korda 'Safe Zone' Helikopter Sleeve zijn speciaal ontworpen om over de Korda Kwik Link te schuiven. Dit in combinatie met de 'Safe Zone' Kamo Leader zal zorgen voor uitstekende anti tangle eigenschappen. Ideaal om te gebruiken voor een chod systeem.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Silicone Sleeves Silicone Sleeves

Korda - Silicone Sleeves

Te gebruiken om wartels, Kwik Links of Stik Klips te bedekken.

van 3,99 voor 3,59
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |