Prijs
Merk
Sorteer
Edges Loaded Tungsten Rig Tube Edges Loaded Tungsten Rig Tube

Fox - Edges Loaded Tungsten Rig Tube

LOADED is gefabriceerd met een hoog percentage Tungsten (wolfraam) deeltjes. Dit geeft een rig tube die vier maal zwaarder is dan leadcore. Loaded Rig Tube is flexibel, zinkt snel en ligt vlak over de bodem.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Edges Power Grip Putty Edges Power Grip Putty

Fox - Edges Power Grip Putty

Power Grip Tungsten Rig Putty is in alle weersomstandigheden goed kneedbaar en hardt voldoende uit zodat het bestand is tegen de hardste worpen. Deze zware putty is perfect voor het goed laten zinken van onderlijnen en tubes en het uitbalanceren van pop-ups.

van 9,99 voor 8,99
-10%
EDGES MAINLINE STOPPERS EDGES MAINLINE STOPPERS

Fox - EDGES MAINLINE STOPPERS

Dit product helpt niet alleen bij het goed afzinken van je hoofdlijn maar het heeft ook een getaperd uiteinde zodat een loodsysteem er in geval van lijnbreuk eenvoudig over kan glijden. In combinatie met Fox Tungsten Beads 5mm. ideaal voor "Naked Chod" rigs.

van 3,79 voor 3,41
-10%
Tunsten Rig Sinkers Tunsten Rig Sinkers

Piet Vogel - Tunsten Rig Sinkers

Tungsten Rig Sinkers zijn, vanwege het hoge soortelijke gewicht van tungsten, uitermate geschikt om iedere onderlijn goed en snel af te laten zinken. Eenvoudig en snel aan te brengen.

Dark Matter Sinkers Tungsten Hooklink Weights Dark Matter Sinkers Tungsten Hooklink Weights

Korda - Dark Matter Sinkers Tungsten Hooklink Weights

Deze tungsten (product met dezelfde dichtheid als lood, maar zonder echt lood) verzwaringselementen zijn zeer geschikt voor gebruik op iedere onderlijn. Op deze manier blijft uw onderlijn plat op de bodem liggen. Zeer eenvoudig en snel aan te brengen en verkrijgbaar in twee kleuren en drie maten.

van 3,75 voor 3,38
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |