Prijs
Merk
Sorteer
Tungsten Putty Holder Tungsten Putty Holder

Strategy - Tungsten Putty Holder

Sinkers, loodjes en putty worden vaak op de onderlijn geplaatst om de rig nog beter te laten functioneren. Er is echter een behoorlijk zwaar gewicht nodig om écht van invloed te zijn op de inhaking van de rig. Putty is daarbij een onmisbaar product en heeft een hoger soortelijk gewicht dan lood. Het nadeel van Putty...

van 5,49 voor 4,94
-10%
Downforce Tungsten Putty Downforce Tungsten Putty

Pb Products - Downforce Tungsten Putty

Extra zware kneedbare Downforce Tungsten Putty dat gebruikt kan worden als tegengewicht om een pop-up boilie net boven de bodem te laten zweven.

van 11,99 voor 10,79
-10%
Edges Power Grip Putty Edges Power Grip Putty

Fox - Edges Power Grip Putty

Power Grip Tungsten Rig Putty is in alle weersomstandigheden goed kneedbaar en hardt voldoende uit zodat het bestand is tegen de hardste worpen. Deze zware putty is perfect voor het goed laten zinken van onderlijnen en tubes en het uitbalanceren van pop-ups.

van 9,99 voor 8,99
-10%
TUNGSTEN PUTTY 20GR TUNGSTEN PUTTY 20GR

Piet Vogel - TUNGSTEN PUTTY 20GR

Tungsten Putty is een kneedbaar lood. Het is materiaal met een hoog soortelijk gewicht ideaal voor het laten afzinken van leaders en rigs. Wanneer de kleuren gemixt worden, ontstaat er een camouflage effect die geheel wegvalt met de kleur(en) van bijna elke bodem.

van 9,99 voor 8,99
-10%
Dark Matter Tungsten Putty Dark Matter Tungsten Putty

Korda - Dark Matter Tungsten Putty

Korda Dark Matter Rig Putty is een kneedbaar lood-tungsten mix met het hoogst mogelijke soortelijk gewicht. Door de toevoeging van een grote hoeveelheid super zwaar wolfraam granulaat, is de Dark Matter uiterst stabiel in elke temperatuur en omstandigheid. Hierdoor is hij makkelijk te vormen en te kneden. De Dark Matte...

van 11,49 voor 10,34
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |