Edges Armapoint Wide Gape Wide Beaked PVA Rig Ready Edges Armapoint Wide Gape Wide Beaked PVA Rig Ready

Fox - Edges Armapoint Wide Gape Wide Beaked PVA Rig Ready

De Edges Armapoint Wide Gape Wide Beaked PVA Rig Ready van Fox zijn gemaakt van Fox Edges Reflex Camo braid in Light Camo, met lus voor gebruik met quick change swivels en voorzien van Fox Edges Wide Gape Beaked haken. Breeksterkte past bij haakmaat: 15lb (6,8kg) met haken 6 en 8, 25lb (11,3kg) met maat 4. Tevens voorz...

vanaf 4,29 nu 3,86
-10%
Edges Armapoint Ready Rigs Edges Armapoint Ready Rigs

Fox - Edges Armapoint Ready Rigs

De Edges Armapoint Ready Rigs Barbed van Fox zijn gemaakt van Edges Coretex Matt gecoate braid, met lus voor gebruik met quick change swivels en voorzien van Fox Edges Wide Gape Beaked haken. Tevens voorzien van Trans Khaki Anti-Tangle Sleeves, Trans Khaki Line Aligna Adaptor en Trans Khaki Hook Silicone op de Hair.

vanaf 4,99 nu 4,49
-10%
Edges Armapoint Curve Short Rigs Edges Armapoint Curve Short Rigs

Fox - Edges Armapoint Curve Short Rigs

De Edges Armapoint Curve Short Rigs van Fox zijn gemaakt van Fox Edges Coretex Matt gecoate braid, met lus voor gebruik met quick change swivels Voorzien van Fox Edges Curve Short haken. Tevens voorzien van Trans Khaki Anti-Tangle Sleeves, Trans Khaki Line Aligna Adaptor en Trans Khaki Hook Silicone op de Hair.

vanaf 4,99 nu 4,49
-10%
Stiff Rig Beaked Rigs Stiff Rig Beaked Rigs

Fox - Stiff Rig Beaked Rigs

De Stiff Rig Beaked Rigs van Fox zijn gemaakt van Fox Edges Rigidity Trans Khaki stijve monofilament en voorzien van Fox Edges Stiff Rig Beaked haken. Heeft tevens een Edges Micro Hook Ring Swivel op de D voor bevestiging van het haakaas, en een maat 11 Flexi Ring Swivel. Inclusief foam schijven die rechtstreeks op je ...

vanaf 5,99 nu 5,39
-10%
Hook Aligner Rig Barbed Hook Aligner Rig Barbed

Gardner - Hook Aligner Rig Barbed

De Hook Aligner en Incizors werken perfect samen en geven een echt veilige inhaking. Deze Aligners zorgen er ook voor dat de haak effectief draait in de richting van de vis die het haakaas benadert.

vanaf 3,49 nu 3,14
-10%
Mugga Rig Barbed Mugga Rig Barbed

Gardner - Mugga Rig Barbed

De Mugga Rig is speciaal ontworpen om het beste te halen uit de de meest moeilijke en veeleisende situaties. Mugga haken hebben een een licht naar binnen gebogen oog en haaksteel en hiernaast een vlijmscherpe rechte punt, haakt hij supersnel in.

vanaf 3,49 nu 3,14
-10%
Ambush Rig Barbed Ambush Rig Barbed

Gardner - Ambush Rig Barbed

De Ambush Rig van Gardner heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een klassieke combi-rig, met de legendarische, betrouwbare, Mugga haak / knotless knoop combinatie.

vanaf 2,75 nu 2,48
-10%
Multi Rig Barbed Multi Rig Barbed

Korda - Multi Rig Barbed

De Multi Rig is een kant en klare rig van Korda waarmee u zeer snel u aas kan vervangen. De multirig heeft op een korte afstand van de haak een gewicht waardoor hij perfect te gebruiken is met een pop-up montage, en ook de inhaking zal bevorderen. De Multi rig is beschikbaar in verschillende maten.

vanaf 3,25 nu 2,93
-10%
Hinge Rig Barbed Hinge Rig Barbed

Korda - Hinge Rig Barbed

De Hinge Rig is een stijve onderlijn van Korda voorzien van een vlijmscherpe haak met weerhaak. Dankzij de wartel heeft de haak een mooi scharnierpunt dat de kans op inhaking enorm vergroot. De rigs zijn beschikbaar met verschillende haakmaten.

vanaf 3,79 nu 3,41
-10%
Dark Matter Rigs Barbed Dark Matter Rigs Barbed

Korda - Dark Matter Rigs Barbed

Deze bijzondere Dark Matter rig met weerhaak is een favoriet van Korda's Neil Spooner en hij gebruikte het om karpers van alle soorten en maten te vangen in een breed scala van wateren. Het is gebonden aan een Wide Gape haak die beschikbaar is in vele verschillende maten. De Dark Matter braids zinken ongelofelijk g...

vanaf 3,25 nu 2,93
-10%
Rig Box Complete Rig Box Complete

Piet Vogel - Rig Box Complete

Serie van rigs gemaakt door piet vogel zelf. De rigjes zijn gemaakt van Free-fall 20lb, CSS haak (size 6) en voorzien van een big gap hooker line aligner. De leaders van 40lb freefall materiaal zijn voorzien van een supersafe lood systeem.

van 42,99 voor 38,69
-10%
995 Line Aligner Rig 995 Line Aligner Rig

Piet Vogel - 995 Line Aligner Rig

9 agressief werkende rigs met een ready made Big Gap Hooker Aligner. De CSS-2 Haak is PTFE coated en extreem sterk. Met gratis boilie stoppers.

vanaf 9,49 nu 8,54
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |