Marker Sticks Marker Sticks

Fox - Marker Sticks

Deze zwarte aluminium Marker Sticks van Fox hebben een lengte van 60cm. De sticks zijn altijd duidelijk zichtbaar dankzij de fluorescerende oranje tip met een beta licht slot. Dankzij het gebruik van een markerstick bent u constant in staat op de zelfde plek te voeren/vissen zowel overdag als in het donker.

van 12,99 voor 11,69
-10%
CYPRIHUNT SENSO SPOT CYPRIHUNT SENSO SPOT

Albatros - CYPRIHUNT SENSO SPOT

De senso spot is voorzien van een fotocel die de LED marker automatisch laat branden wanneer het donker wordt en weer automatisch uit gaat wanneer het licht wordt. De marker is op grote afstand zichtbaar en dus ideaal om uw plek terug te vinden.

van 17,99 voor 16,19
-10%
H-block Marker H-block Marker

Fox - H-block Marker

Ideaal hulpmiddel om je voerplek te markeren! De kunststof marker is gemaakt van een helder oranje materiaal voor een optimale zichtbaarheid. Het H vormige lichaam heeft een sterk drijfvermogen en wordt geleverd met 20 meter wit koord en een vierkant gewicht dat voor vervoer kan worden vastgezet.

van 10,49 voor 9,44
-10%
Drop Zone Marker Float Drop Zone Marker Float

Korda - Drop Zone Marker Float

Deze markers zijn naar de nieuwste ontwikkelingen gedesigned, waarbij de nadruk ook lag op een hoogwaardig kunststof dat ook tegen een behoorlijk stootje kan. De Marker Floats hebben een hele aerodynamische vorm, waardoor er flinke afstanden mee overbrugd kunnen worden. door het enorme drijfvermogen wordt het peilen op...

van 15,95 voor 14,36
-10%
Micro Marker Kit x 3 Micro Marker Kit x 3

Fox - Micro Marker Kit x 3

Micro Marker Kit x 3

van 21,99 voor 19,79
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |