Rod & Lead Bands Rod & Lead Bands

Fox - Rod & Lead Bands

De Fox Rod & Lead Bands zijn gemaakt van zacht Neopreen en zorgen ervoor dat u al uw Hengels in en buiten het foudraal veilig bij elkaar kunt binden.Tevens is het mogelijk met deze Rod bands uw lood ook aan uw hengel bevestigd te laten zonder dat dit tegen uw hengels aan gaat stoten tijdens transport.In een verpakking ...

van 8,49 voor 7,22
-15%
Defender Neoprene Rod Wraps - Pair Defender Neoprene Rod Wraps - Pair

Jrc - Defender Neoprene Rod Wraps - Pair

De Defender Neoprene Rod Wrap van JRC is gemaakt van elastisch neopreen voor het correct vasthouden van de hengel en heeft een klittenbandsluiting. Dankzij deze neopreen bandjes blijven de hengels tijdens transport netjes vastzitten en zullen daardoor niet beschadigen.

van 5,99 voor 5,09
-15%
Camolite Reel en Rod Protector Camolite Reel en Rod Protector

Fox - Camolite Reel en Rod Protector

De Camolite Reel en Rod Protector van Fox heeft het unieke Fox camo patroon en een gewatteerde voering voor bescherming van je molens tijdens transport. De Rod tip protectors zijn met stevig elastiek verbonden zodat ze op alle hengels van 10ft tot 13ft passen. De molen protector heeft een loodvakje met ritssluiting.

van 25,99 voor 22,09
-15%
Twist Lock Rod Rack Twist Lock Rod Rack

Berkley - Twist Lock Rod Rack

Horizontaal kunnen er maximaal 4 hengels worden bewaard. Dit is een ideale mogelijkheid voor het netjes en ordenlijk bewaren van hengels. Zeer geschikt voor boten, busjes, wagens of plafonds.

Horizontal Rod Rack Horizontal Rod Rack

Berkley - Horizontal Rod Rack

Een ideale en keurige manier om uw hengels op te hangen aan de muur met dit Berkley hengel rek.

van 10,99 voor 9,34
-15%
OPDIKKER OPDIKKER

Albatros - OPDIKKER

Met deze opdikker kunt u te ver afgesleten bussen van holglas- of carbonhengels weer opdikken. Na het afschuren zullen de bussen weer perfect kunnen sluiten.

van 6,99 voor 5,94
-15%
Smart Clip Smart Clip

Delkim - Smart Clip

De Delkim Smart Clip een unieke lineclip die kan worden gebruikt als een vaste lineclip maar ook als een running lineclip. Het is zo ontworpen dat de aanbeten sneller worden geregistreerd. De Delkim Smartclip is eenvoudige op de hengel te bevestigen door middel van een O ring.

Competition Butt & Tip Protectors Competition Butt & Tip Protectors

Preston - Competition Butt & Tip Protectors

De Competition Butt & Tip Protectors set bestaat uit een bescherm hoes voor de top van de hengel en een hoes voor de onderzijde van de hengel zodat u zeker weet dat uw hengel veilig is tijdens transport.

van 11,99 voor 10,19
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |