new Accessory Side Tray Accessory Side Tray

Korum - Accessory Side Tray

De Korum Accessory Side Tray is een zeer praktische tafel met bekerhouder en aparte ruimte om aasbakken op te zetten. De grote uitsparing is tevens geschikt voor de Korum tackle manager en rig manager.De Korum Accessory Side tray heeft de afmetingen van 38 x 22 cm en is Groen van Kleur.Het Insert systeem zorgt dat deze...

van 32,99 voor 29,69
-10%
H-Gun Bivvy Tafel H-Gun Bivvy Tafel

Kevin Nash - H-Gun Bivvy Tafel

Deze Nash H-Gun Bivvy Tafel is zeer compact dankzij de opvouwbare poten en is hierdoor zeer gebruiksvriendelijk in de bivvy (ook geschikt voor o.a. de tent, paraply, brolly etc.).De bivvy tafel is uitschuifbaar tot 22cm. Ingeschoven uiterst praktisch op te bergen onder u stretcher.

van 39,99 voor 35,99
-10%
Peach-Skin/ EVA Lap Table Peach-Skin/ EVA Lap Table

Strategy - Peach-Skin/ EVA Lap Table

Een superhandige schoottafel voor het knopen van rigs en leaders. Of je nu op je bedchair of stoel zit, je hebt alles overzichtelijk voor je liggen en krijg je onverhoopt beet, dan vliegen niet alle accessoires door de lucht. Met een goed zichtbare schaalverdeling kun je de rigs op elke gewenste lengte knopen.

van 23,99 voor 21,59
-10%
Box Logic Range - Rig Station Box Logic Range - Rig Station

Kevin Nash - Box Logic Range - Rig Station

De naam van het product spreekt klare taal. Het is een echte all-in tackle box die de moderne karpervisser zal weten te bekoren. Het middencompartiment bestaat uit verschillende grote en kleine vakjes voor allerlei kleinere materialen. Je kan dan ook alles netjes en geordend opbergen. In principe ruimte genoeg om alles...

van 109,99 voor 98,99
-10%
Warrior Bivvy Table Warrior Bivvy Table

Fox - Warrior Bivvy Table

Deze bivvie tafel is gemaakt van een stevige kwaliteit aluminium en is perfect te gebruiken tijdens elke sessie. De tafel is uitgevoerd met opklapbare poten en wordt geleverd in een handige draagtas. Afmeting: 47x30 cm.

van 41,99 voor 37,79
-10%
Session Table Session Table

Fox - Session Table

De Fox Session tafel is 35% groter dan de Fox Bivvy Table. Ook deze tafel is voorzien van een speciale antislip laag, grote zwenkvoeten en inklapbare verstelbare poten. Afmeting: 50.7x33.7 cm.

van 69,99 voor 62,99
-10%
Bivvy Table Bivvy Table

Fox - Bivvy Table

De Fox Bivvy Table is ontworpen voor klein materiaal dat frequent wordt gebruikt gedurende een sessie. Hierdoor zijn spullen zoals een tacklebox, telefoon, autosleutels en koffiekop, binnen handbereik en liggen ze niet op de grond.

van 59,99 voor 53,99
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |