Prijs
Merk
Sorteer
SK-Tek Bivvy Table SK-Tek Bivvy Table

Sonik - SK-Tek Bivvy Table

De SK-TEK Bivvy Table van Sonic is een sterke en lichtgewicht Bivvy Tafel en heeft een carpy groen blad met handige opstaande randen.De Robuuste, verstelbare poten met nokvergrendelingsmechanisme en antislip rubberen voetjes zorgen voor maximale stabiliteit.De SK-Tek Bivvy Table is Gemakkelijk plat in te pakken tot ee...

B-Carp Bivvy Table B-Carp Bivvy Table

Arca Bifa - B-Carp Bivvy Table

De B-Carp Bivvy Table is een Bivvy tafel van aluminium met 4 telescopische poten. De tafel is makkelijk op te zetten en terug op te vouwen. De Rubberen doppen onderaan de poten zorgen ervoor dat de poten niet wegglijden op glad terrein. De B-Carp Bivvy Table wordt geleverd met een Luxe opbergtas en heeft de volgende ...

van 30,99 voor 26,34
-15%
Peach-Skin/ EVA Lap Table Peach-Skin/ EVA Lap Table

Strategy - Peach-Skin/ EVA Lap Table

Een superhandige schoottafel voor het knopen van rigs en leaders. Of je nu op je bedchair of stoel zit, je hebt alles overzichtelijk voor je liggen en krijg je onverhoopt beet, dan vliegen niet alle accessoires door de lucht. Met een goed zichtbare schaalverdeling kun je de rigs op elke gewenste lengte knopen.

van 9,99 voor 8,49
-15%
Warrior Bivvy Table Warrior Bivvy Table

Fox - Warrior Bivvy Table

Deze bivvie tafel is gemaakt van een stevige kwaliteit aluminium en is perfect te gebruiken tijdens elke sessie. De tafel is uitgevoerd met opklapbare poten en wordt geleverd in een handige draagtas. Afmeting: 47x30 cm.

van 41,99 voor 35,69
-15%
Bivvy Table Bivvy Table

Fox - Bivvy Table

De Fox Bivvy Table is ontworpen voor klein materiaal dat frequent wordt gebruikt gedurende een sessie. Hierdoor zijn spullen zoals een tacklebox, telefoon, autosleutels en koffiekop, binnen handbereik en liggen ze niet op de grond.

van 59,99 voor 50,99
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |