Prijs
Merk
Sorteer
Lok Down Snag Ears Lok Down Snag Ears

Avid Carp - Lok Down Snag Ears

De Lokdown Snag Ears van Avid Carp zorgen ervoor dat je hengel veilig in de steun blijft liggen bij een harde aanbeet. Deze snag Ears zijn voorzien van transparante doppen waar je een isotoop in kunt plaatsen (niet inbregrepen). Verder zijn de Lok Down Snag Ears voorzien van een rubberen coating waardoor je hengel niet...

van 14,49 voor 13,04
-10%
X-lite Snag Ears X-lite Snag Ears

Jrc - X-lite Snag Ears

Met de X-lite Snag Ears hebt u de geruststellende gedachte dat uw hengel op zijn plaats zal blijven, hoe krachtig de beet ook is dankzij zijn slim, compact, maar extreem stevig ontwerp en lichtgewicht aluminium constructie.

Snag Ears Snag Ears

Strategy - Snag Ears

Zwart uitgevoerde Snag Ears met twee schroef gaten per kant zodat deze aan te passen zijn naar de te gebruiken beetmelder.De Snag ears maken het mogelijk om bijvoorbeeld in de buurt van obstakels te vissen, u kunt dan de slip vaster zetten zonder dat uw hengels van de beetmelders afgetrokken worden.

Snag-Ears LED Snag-Ears LED

Strategy - Snag-Ears LED

Snag-ears voorkomen bij een heftige aanbeet het verliezen van je hengel. Deze Snag-ears hebben ingebouwde LED’s die oplichten bij een aanbeet en een ruime sleuf aan de onderzijde zodat deze Snag Ears nagenoeg op elk type beetmelder passen. De aansluiting past op nagenoeg alle beetmelders. Verkrijgbaar in de LE...

van 9,99 voor 8,99
-10%
Black Label Snag Ears And Swinger Plate Black Label Snag Ears And Swinger Plate

Fox - Black Label Snag Ears And Swinger Plate

Ze zien er niet alleen gelikt uit, maar deze Snag Ears zijn ook zeer praktisch. Ze voorkomen namelijk dat de hengel van de steun wordt getrokken als je met dichte slip vist. Een rubberen bovenste helft voorkomt dat je hengel beschadigt. Alle Fox Swingers met een Tag bevestiging kunnen hieraan worden bevestigd.

van 12,50 voor 11,25
-10%
Rod Holder ( Snag Ears ) Rod Holder ( Snag Ears )

Proline - Rod Holder ( Snag Ears )

Pro Line Snag Ears zijn ontworpen voor het vissen bij opstakels, ook zijn ze zeer makkelijk als er gevist wordt in een schuine hoek, zodat de hengel niet van de hengelsteunen kan worden getrokken tijdens een aanbeet. Gemaakt van hoogwaardig Stainless Steel.

van 11,99 voor 10,79
-10%
Black Label Snag Ears Black Label Snag Ears

Fox - Black Label Snag Ears

Ze zien er niet alleen gelikt uit, maar deze Snag Ears zijn ook zeer praktisch. Ze voorkomen namelijk dat de hengel van de steun wordt getrokken als je met dichte slip vist. Een rubberen bovenste helft voorkomt dat je hengel beschadigt.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |