Prijs
Merk
Sorteer
X-lite Snag Ears X-lite Snag Ears

Jrc - X-lite Snag Ears

Met de X-lite Snag Ears hebt u de geruststellende gedachte dat uw hengel op zijn plaats zal blijven, hoe krachtig de beet ook is dankzij zijn slim, compact, maar extreem stevig ontwerp en lichtgewicht aluminium constructie.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Snag Ears Snag Ears

Strategy - Snag Ears

Zwart uitgevoerde Snag Ears met twee schroef gaten per kant zodat deze aan te passen zijn naar de te gebruiken beetmelder.

van 4,49 voor 3,82
-15%
Snag-Ears LED Snag-Ears LED

Strategy - Snag-Ears LED

Snag-ears voorkomen bij een heftige aanbeet het verliezen van je hengel. Deze Snag-ears hebben ingebouwde LED’s die oplichten bij een aanbeet en een ruime sleuf aan de onderzijde zodat deze Snag Ears nagenoeg op elk type beetmelder passen. De aansluiting past op nagenoeg alle beetmelders. Verkrijgbaar in de LE...

van 9,99 voor 8,49
-15%
Black Label Snag Ears And Swinger Plate Black Label Snag Ears And Swinger Plate

Fox - Black Label Snag Ears And Swinger Plate

Ze zien er niet alleen gelikt uit, maar deze Snag Ears zijn ook zeer praktisch. Ze voorkomen namelijk dat de hengel van de steun wordt getrokken als je met dichte slip vist. Een rubberen bovenste helft voorkomt dat je hengel beschadigt. Alle Fox Swingers met een Tag bevestiging kunnen hieraan worden bevestigd.

van 22,99 voor 19,54
-15%
Black Label Snag Ears XL Black Label Snag Ears XL

Fox - Black Label Snag Ears XL

Black Label Snag Ears XL zien er niet alleen gelikt uit, maar deze Snag Ears zijn ook zeer praktisch. Ze voorkomen namelijk dat de hengel van de steun wordt getrokken als je met dichte slip vist. Een rubberen bovenste helft voorkomt dat je hengel beschadigt.

van 19,99 voor 16,99
-15%
Safe-D Carbon Snag Bar Safe-D Carbon Snag Bar

Delkim - Safe-D Carbon Snag Bar

De Delkim Safe-D Carbon Snag Bar is een gloednieuw product, welke ontwikkeld is om exclusief op je Delkim te monteren. Ze passen zowel op de oude als op de nieuwere versies van de Delkim beetverklikker.

van 19,99 voor 16,99
-15%
Rod Holder ( Snag Ears ) Rod Holder ( Snag Ears )

Proline - Rod Holder ( Snag Ears )

Pro Line Snag Ears zijn ontworpen voor het vissen bij opstakels, ook zijn ze zeer makkelijk als er gevist wordt in een schuine hoek, zodat de hengel niet van de hengelsteunen kan worden getrokken tijdens een aanbeet. Gemaakt van hoogwaardig Stainless Steel.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Black Label Snag Ears Black Label Snag Ears

Fox - Black Label Snag Ears

Ze zien er niet alleen gelikt uit, maar deze Snag Ears zijn ook zeer praktisch. Ze voorkomen namelijk dat de hengel van de steun wordt getrokken als je met dichte slip vist. Een rubberen bovenste helft voorkomt dat je hengel beschadigt.

van 19,99 voor 16,99
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |