Prijs
Merk
Sorteer
Quick Release Camera Mount Quick Release Camera Mount

Strategy - Quick Release Camera Mount

Met deze Quick Release Camera Mount kun je je camera op een bankstick monteren en zo een bankstick gebruiken als camerastatief.Plaats simpelweg de smalle kant in de Camera en de bredere kant op de bankstick. Superhandig om mooie foto's te maken wanneer je alleen gaat vissen en een dikke bak hebt gevangen!

van 4,99 voor 4,24
-15%
C-Tec Butt Rest Gripper C-Tec Butt Rest Gripper

Spro - C-Tec Butt Rest Gripper

De C-Tec Butt Rest Gripper is een Innovatief ontwerp voor het klassieke achtersteuntje. De Twin Control Rod Rest is gemaakt met 2 verschillende materialen. Hard plastic aan de buitenkant en semi-zacht rubber aan de binnenkant.De vorm van deze stijlvolle Butt rest zorgt dat alle Hengels kunnen rusten op de steuntjes en ...

CarpZoom Marshall Stage Stand CarpZoom Marshall Stage Stand

Carp Zoom - CarpZoom Marshall Stage Stand

De CarpZoom Marshall Stage Stand maakt het mogelijk om je Banksticks op steigers en stenen ondergronden te plaatsen. Schroef (niet inbegrepen) simpelweg de Stage Stand in de ondergrond waar U de Set-Up wil maken en plaats eenvoudig de Banksticks in de Stagestand. Dit Product is gemaakt van Sterk en slijtvast Aluminiu...

Spacers Spacers

Gardner - Spacers

Spacers zijn zeer handige 'verhogingen' voor tussen de beetmelder en buzzerbar of steun. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld Snag Ears aan de onderzijde van de Spacer te bevestigen en de hanger of swinger met de beetmelder aan de bovenzijde hiervan.

van 8,75 voor 7,44
-15%
Hengelsteun Inserts Hengelsteun Inserts

Jag - Hengelsteun Inserts

De inserts voor de Jag hengelsteunen zijn beschikbaar in large en small en wordt geleverd in vele verschillende kleuren. Elke steun is voorzien van verschillende inserts zodat u de grip kan aanpassen naar uw smaak. Zodat u ongeacht de situatie altijd in controle blijft.

van 1,-- voor 0,85
-15%
Black Label Stage Stand 3" Insert Black Label Stage Stand 3" Insert

Fox - Black Label Stage Stand 3" Insert

Deze handige insert van 7.5 cm. stelt je in staat zo laag mogelijk met de hengeltoppen te vissen.

van 6,99 voor 5,94
-15%
Black Label Stage Stand Black Label Stage Stand

Fox - Black Label Stage Stand

De Black Label Stage Stand is ontworpen om met banksticks op houten steigers te kunnen vissen als je geen Rod Pod wilt gebruiken. Hij kan met elk van de zes banksticks in de Black Label Range gebruikt worden.

van 21,99 voor 18,69
-15%
Black Label Stabiliser Black Label Stabiliser

Fox - Black Label Stabiliser

Een bekend problem bij banksticks in zachte bodems is dat ze makkelijk draaien. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als met dichte slip wordt gevist. Dankzij deze Stabiliser die precies op de banksticks past is dit draaien definitief verleden tijd!

van 15,99 voor 13,59
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |