Proline Camo Bucket Proline Camo Bucket

Proline - Proline Camo Bucket

Deze camouflage Emmer met een inhoud van 17 Liter is ideaal om Uw Boilies in te bewaren maar ook zeer geschikt om Spod-mix in aan te maken en te bewaren.Deze Emmer is voorzien van een luchtdicht deksel en een stevig draagarm.Verder is deze Emmer voorzien van een Karper-achtige Camouflage print wat deze emmer een mooie ...

Foldable Water Bucket Foldable Water Bucket

Jrc - Foldable Water Bucket

De Foldable Water Bucket van JRC is handig mee te nemen emmer die opvouwbaar is. Perfect voor carp care, handenwassen, het mengen van grondvoer en meerdere andere toepassingen.

van 12,99 voor 11,69
-10%
Voeremmer Binnenbak + Deksel Voeremmer Binnenbak + Deksel

Evezet - Voeremmer Binnenbak + Deksel

Evezet voeremmer met een capaciteit van 25 liter. De set bestaat uit een emmer met binnenbak en deksel. De buitenkant van de emmer is gedecoreerd met een net Evezet logo en voorzien van een stevig handvat.

van 22,99 voor 20,69
-10%
Royale compact bucket medium Royale compact bucket medium

Fox - Royale compact bucket medium

Compacte, opvouwbare emmer voor het bewaren van boilies, pellets, grondvoer of partikels. Perfect voor de mobiele sportvisser.

van 18,99 voor 17,09
-10%
Bucket Bucket

Proline - Bucket

De legendarische zwarte emmers van Pro Line zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Gemakkelijk om al je soorten voer in op te bergen. Er zijn drie soorten emmers leverbaar met een inhoud van 5 liter, 10 liter en 20 liter.

vanaf 5,49 nu 4,94
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |