Prijs
Merk
Sorteer
Bloodworm Active Mix Bloodworm Active Mix

Sticky Baits - Bloodworm Active Mix

De Bloodworm Active mix is ontworpen om de rest van het Bloodworm assortiment aan te vullen , het is een geweldig mix om ​tezamen met uw boilies en partikels te gebruiken. De hoge dosering van de basismix , samen met een verhoogd niveau van oplosbare ingrediënten resulteert in een veel snellere afgifte van a...

van 5,99 voor 5,39
-10%
The Krill Active Mix The Krill Active Mix

Sticky Baits - The Krill Active Mix

van 5,99 voor 5,39
-10%
Robin Red Robin Red

Evezet - Robin Red

Robin Red van Evezet is een geweldig additief voor het draaien van boilies en zeer effectief als toevoeging aan uw grondvoer of Method Mix. De mooie rode kleur en de exclusieve smaak en geur van dit robin -red voer maakt het tot een super ingrediënt!

van 13,49 voor 12,14
-10%
Trouvit Gemalen Trouvit Gemalen

Evezet - Trouvit Gemalen

Trouvit bestaat uit een grote dosis vismeel en bloedmeel. Deze ingrediënten zijn onweerstaanbaar voor elke karper. Dit voer wordt gebruikt bij het maken van boilie`s, maar is ook uitermate geschikt als lokvoer. Gemalen Trouvit is donker van kleur en zeer goed te combineren in meerdere voer types.

van 3,75 voor 3,38
-10%
Bag & Stick Mix Hybrid Bag & Stick Mix Hybrid

Mainline - Bag & Stick Mix Hybrid

Het idee van onze stick & bag mixen is gebaseerd op de grote kennis en ervaring van Mainline op het gebied van aasontwikkeling.De active Bag & Stick mixen geven vanwege de fijne structuur direct attractie wanneer dit in contact komt met water.Pro active Bag & Stick mixen zijn het ultieme in het loslaten van voedseldeel...

van 10,99 voor 9,89
-10%
Griesmeel Griesmeel

Evezet - Griesmeel

Griesmeel is een grof gemalen graansoort. Het wordt voornamelijk gebruikt als bindmiddel en is zeer goed te verwerken in alle aassoorten. Voor het beste resultaat gebruikt u tot maximaal 15% per kilo voer.

van 2,95 voor 2,66
-10%
Paneermeel geel fijn Paneermeel geel fijn

Evezet - Paneermeel geel fijn

Paneermeel Geel Fijn ook wel Chapelure genoemd, dankt zijn kleur aan de vermenging met eigeel. Paneermeel neemt minder water op als broodmeel en is licht klevend. Droog door het voer vermengt is het een goed werkend bestanddeel door de droge deeltjes die opstijgen, water opnemen en terug dalen.

van 3,75 voor 3,38
-10%
Polenta bloem Polenta bloem

Evezet - Polenta bloem

Polenta Bloem en Maïsbloem zijn twee dezelfde producten. Maïsbloem is veel fijner van structuur dan maïsmeel en is een echte binder. Ook zeer geschikt om over de maden te doen om ze droog te houden. Voor gebruik in uw voer tot 15% per kilo voer toevoegen.

van 2,69 voor 2,42
-10%
Wouwbloem Wouwbloem

Evezet - Wouwbloem

Wouwbloem bestaat uit graankorrels die met hete stoom worden bewerkt en daarna worden gedroogd. Hierna wordt het geheel fijngemalen. Het heeft een klevende werking. Voor het beste resultaat gebruikt u tot 10% per kilo voer.

van 2,75 voor 2,48
-10%
Ei heel poeder Ei heel poeder

Evezet - Ei heel poeder

Ei Heel poeder is enigszins vettig, bezit zeer goede bindende en uithardende eigenschappen. Dit poeder is zeer licht van kleur en laat zich gemakkelijk vermengen.

van 16,99 voor 15,29
-10%
Maismeel Zoet Maismeel Zoet

Evezet - Maismeel Zoet

Maismeel Zoet is het meel van vermaalde babycorn korrels. U kunt het gebruiken om het voer te verzwaren, als extra bindmiddel en het voer zoet te maken. Voor het beste resultaat gebruikt u tot 30% per kilo voer.

van 2,29 voor 2,06
-10%
Rijstebloem Rijstebloem

Evezet - Rijstebloem

Rijstebloem is gemaakt van gemalen, verbloemde rijst. Het bevat veel zetmeel en is zeer verzadigend. Doordat de bloem zeer fijn van structuur is, zal de vis er niet zo veel van opnemen. Voor het beste resultaat gebruikt u 10 tot 20% per kilo voer.

van 2,99 voor 2,69
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |