S-Ray BR 60 vrijloopmolen
S-Ray BR 60 vrijloopmolen
15% korting

Zebco S-Ray BR 60 vrijloopmolen

Merk: Zebco
Productcode: 0297060 (35790)
Levertijd: Direct


In categorieën: Molens Baitrunners

Product specificaties

Type Vrijloop molen
Merk Zebco
Lijncapaciteit 0.45mm / 190m
Aantal kogellagers 6
Gear ratio 4.9:1

Product omschrijving

Molens met een vrijloopsysteem zijn nog altijd zeer populair. Of u nu op karper, snoek, paling of met de feeder vist, deze functie komt goed van pas. Deze zeer moderne molenreeks vormt het vlaggenschip van Zebco’s prijsgunstige segment en doet qua materialen niet veel onder voorvoor molens uit het hogere segment.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies