Street Fighter Heavy Shad
Street Fighter Heavy Shad Street Fighter Heavy Shad Street Fighter Heavy Shad Street Fighter Heavy Shad Street Fighter Heavy Shad
10% korting

Fox Rage Street Fighter Heavy Shad

Merk: Fox Rage
Productcode: NRD362NML (35191)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Hengels

Product specificaties

Merk Fox Rage
Lengte 2.30 meter
Type Streetfishing Hengel (zware shads)

Product omschrijving

De Fox Rage Street Fighter Heavy Shad is een stijlvolle, maar betaalbare hengel speciaal ontwikkeld voor het steeds meer populairder wordende Streetfishing . De Heavy Shad is speciaal uitgebracht voor het vissen met zwaardere shads op snoek , snoekbaars en baars. Deze mooie hengel van Fox Rage heeft een laag eigen gewicht, is perfect uitgebalanceerd en heeft een prachtige parabolische actie. Het Eva handvat is voorzien van de unieke Fox Rage Camo print. Tevens beschikt deze hengel van Fox Rage over een kwalitatieve haakhouder en reflecterende wikkelingen in de top, wat ideaal is voor het vissen bij kunstlicht als lantaarnpalen.


Over Fox Rage

Het merk Fox Rage is het ultieme merk onder de roofvissers en richt zich volledig op het roofvissen. Fox rage is een onderdeel van Fox international die een bekende naam heeft onder de karpervissers . Inmiddels bij de roofvissers en witvissers ook bekend als producent van uitstekende en betrouwbare producten die nauwkeurig op de vraag van de roofvissers zijn afgestemd. Fox Rage heeft bekende en zeer gespecialiseerde roofvissers die elk product testen . Daarme ben je dus elke roofvis de baas! 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies