STREET FIGHTER 2-PIECE STREET NET
STREET FIGHTER 2-PIECE STREET NET STREET FIGHTER 2-PIECE STREET NET STREET FIGHTER 2-PIECE STREET NET STREET FIGHTER 2-PIECE STREET NET
10% korting

Fox Rage STREET FIGHTER STREET NET 2 DELIG

Merk: Fox Rage
Productcode: NLN016NML (35117)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Netten

Product specificaties

Merk Fox Rage
Afmetingen 50 x 60 cm
Type Streetfishing net
Inclusief riemclip voor transport
Voorzien van Rage Camo afgewerkt foam op handgreep
Lichtgewicht En tegelijk supersterke carbon stelen

Product omschrijving

Het Fox Rage 2-Piece Street Net is speciaal ontwikkeld voor streetfishing situaties waarbij transport en lengte van het schepnet een belangrijke rol spelen. Het 2-Piece Street Net is voorzien van een korte verlengsteel van carbon, die hierdoor licht van gewicht is maar tevens supersterk. Om het net zo compact mogelijk te transporteren vallen de steeldelen precies in de lengte van het net en is deze voorzien van een polsbandje en riemclip. Het Streetnet is daarnaast ook voorzien van visvriendelijk, met rubber bekleden mazen, waardoor roofvissen veilig geland kunnen worden. Tot slot is het Fox Rage 2-Piece Street Net voorzien van Fox Rage Camo Foamdrijvers, die zorgen dat dit net een enorm drijfvermogen heeft.



Over Fox Rage

Het merk Fox Rage is het ultieme merk onder de roofvissers en richt zich volledig op het roofvissen. Fox rage is een onderdeel van Fox international die een bekende naam heeft onder de karpervissers . Inmiddels bij de roofvissers en witvissers ook bekend als producent van uitstekende en betrouwbare producten die nauwkeurig op de vraag van de roofvissers zijn afgestemd. Fox Rage heeft bekende en zeer gespecialiseerde roofvissers die elk product testen . Daarme ben je dus elke roofvis de baas! 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies