R Series barrow Plus
R Series barrow Plus R Series barrow Plus R Series barrow Plus R Series barrow Plus R Series barrow Plus R Series barrow Plus
5% korting

Fox R Series Barrow Plus

Merk: Fox
Productcode: CTR017 (33649)
Levertijd: Alleen af te halen in de winkel


In categorieën: Karperen Barrows / Kruiwagens

Product specificaties

Merk Fox
Type Transportsysteem
Band Luchtband en wiellagers
Opbergruimte 57cm x 78cm x 18,5cm
Gewicht 19,86kg
wielsysteem Quick release
Moddervoeten Scharnierend
extra Lange uitschuifbare zijrails

Product omschrijving

De R Series Barrow van Fox is een high-end trolley voor een gunstige prijs ! De Fox karper trolleys zijn met de grootste zorg ontworpen en gebouwd. Het stalen frame is voorzien van een groene slagvaste coating waardoor krassen voorkomen worden. Het wiel systeem is quick release ontworpen zodat je na een zware sessie de trolley met het grootste gemak weer in de auto kunt opbergen. Voor het gebruik met elastische banden zijn er bevestigingspunten aanwezig om al je kostbare materiaal goed vast te zetten. De handvaten van de R Series Barrow zijn extra lang zodat je geen last hebt van een lang foudraal dat in de weg zit. Daarnaast zijn de handgrepen ergonomisch ontwikkeld en krijg je geen last van je handen ,zelfs niet wanneer je een grotere afstand moet afleggen met een volle kar. Om loopgemak te garanderen is de fox barrow low profile uitgevoerd zodat deze met de belasting niet topzwaar zal worden. De handige drop in bag zorgt voor een nog lager zwaarte punt en een solide wegligging.De Barrow Plus is voorzien van zijrekken die in alle richtingen verschoven kunnen worden, hierdoor passen de grootste bedchairs met gemak op de R Series Plus Barrow.Kortom dit is de het ideale transport systeem voor een geweldige prijs!



Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies