Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr
Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr
10% korting

Salmo Rail Shad Sinking 6cm / 14 gr

Merk: Salmo
Productcode: 0 (33067)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen

Product specificaties

Gewicht 14 gram
Lengte 6 cm
Type Kunstaas
Merk Salmo
Dreggen 2

Product omschrijving

De nieuwe Rail Shad van Salmo is een bijzondere plug die je dankzij de bijzondere actie goed te gebruiken is op water waar vis zich maar moeilijk laat vangen. De plug heeft een uniek montage systeem waarbij het montageoog over een metalen geleider glijdt. Dit zorgt er voor dat de plug met de staart naar beneden duikt maar vervolgens weer in horizontale positie komt. De staartveer zorgt voor nog meer aantrekkingskracht. Dit gecombineerd met de bijzondere kleurstellingen zorgt er voor dat de Salmo Rail Shad perfect is voor dressuurgevoelig water.



Over Salmo

Salmo is een van de beste kunstaas fabikanten van europa die met name bekend staat om zijn schitterende hardbaits en pluggen, die zowel qua uiterlijk als actie tot in de puntjes zijn geperfectioneerd. Salmo maakt bij het construeren van haar pluggen uitsluitend gebruik van hoogwaardige dreggen en verf van de beste kwaliteit.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies