Ikiru Naturals Double Crank 35 FL
Ikiru Naturals Double Crank 35 FL Ikiru Naturals Double Crank 35 FL Ikiru Naturals Double Crank 35 FL Ikiru Naturals Double Crank 35 FL
10% korting

SPRO Ikiru Naturals Double Crank 35 FL

Merk: SPRO
Productcode: (32596)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen

Product specificaties

Gewicht 3.5 gram
Lengte 35 mm
Type Crank bait
Merk Spro

Product omschrijving

De Ikiru naturals double crank is een prachtig tweedelig plugje om mee te vissen op baars, forel, kopvoorn en winde. Hij schudt en trilt flink door het water en zorgt er zo voor dat hij de roofvis aantrekt. Doordat de Ikiru naturals double crank maximaal 80 centimeter diep duikt is hij bij uitstek geschikt voor niet te diepere wateren zoals riviertjes, beken, sloten en stadswateren. De Ikiru naturals double crank is gemaakt van hoogwaardige materialen en bovendien uitgerust met twee vlijmscherpe Gamakatsu dregjes. Daarnaast ziet hij er ook nog eens fantastisch uit. Dit is een bijzonder fijn plugje. De Ikiru naturals double crank wordt geleverd met reeds gemonteerde dregjes en is meteen klaar voor het gebruik.


Over SPRO

Het merk Spro mag niet ontbreken in uw visuitrusting. Of het nu gaat om roofvis, witvis, karper of zeevis,  Spro blinkt uit ini edere categorie. Dagelijks werken er bij Spro topvissers met vissers intensief samen om voor jou de mooiste en meest praktische producten te ontwikkelen, zodat jij ze met veel plezier kunt gebruiken en ze jou ook helpen om meer en mooiere vis te vangen.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies