Replicant Realistic Trout Shallow silver Black 23cm / 130 gr
Replicant Realistic Trout Shallow silver Black 23cm / 130 gr Replicant Realistic Trout Shallow silver Black 23cm / 130 gr Replicant Realistic Trout Shallow silver Black 23cm / 130 gr
10% korting

Fox Rage Replicant Realistic Trout Shallow 23cm / 130 gr

Merk: Fox Rage
Productcode: nre009 (32563)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen Softbaits / Troutbaits

Product specificaties

Gewicht 130 gram
Lengte 23 cm
Type Kunstaas
Merk Fox Rage

Product omschrijving

De Fox Rage Replicant Shallow is voorzien van een verleidelijke waggelende actie en is ideaal om snoek te belagen in de bovenste waterlaag. Deze softbait beschikt daarnaast over een stinger die los zal komen bij een aanbeet, hierdoor kan de gehaakte vis het gewicht van de softbait niet gebruiken om los te komen. De Fox Rage Replicant Shallow is gemaakt van duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in schitterende kleuren.



Over Fox Rage

Het merk Fox Rage is het ultieme merk onder de roofvissers en richt zich volledig op het roofvissen. Fox rage is een onderdeel van Fox international die een bekende naam heeft onder de karpervissers . Inmiddels bij de roofvissers en witvissers ook bekend als producent van uitstekende en betrouwbare producten die nauwkeurig op de vraag van de roofvissers zijn afgestemd. Fox Rage heeft bekende en zeer gespecialiseerde roofvissers die elk product testen . Daarme ben je dus elke roofvis de baas! 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies