Rucksack inc 4 tackleboxen
Rucksack inc 4 tackleboxen Rucksack inc 4 tackleboxen Rucksack inc 4 tackleboxen Rucksack inc 4 tackleboxen Rucksack inc 4 tackleboxen
10% korting

Fox Rage Rucksack inc 4 tackleboxen

Merk: Fox Rage
Productcode: NLU063 NML2024 (32468)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Tassen

Product specificaties

Afmetingen 42 x 21 x 41cm
Type Rugtas
Merk Fox Rage
Tackle Boxen 4 x medium tacklebox meegeleverd

Product omschrijving

Deze rugzak van Fox Rage biedt veel opbergruimte en houdt je tegelijkertijd erg mobiel omdat je alles op je rug kunt dragen. De rugzak is uitgevoerd in neutraal en stijlvol zwarte stof en heeft een groot hoofdcompartiment met daaronder een compartiment waar vier tackleboxen in passen. Omdat deze tackleboxen meegeleverd worden, ben je er van verzekerd dat ze exact passen en ben je voorbereid op alle situaties.


Over Fox Rage

Het merk Fox Rage is het ultieme merk onder de roofvissers en richt zich volledig op het roofvissen. Fox rage is een onderdeel van Fox international die een bekende naam heeft onder de karpervissers . Inmiddels bij de roofvissers en witvissers ook bekend als producent van uitstekende en betrouwbare producten die nauwkeurig op de vraag van de roofvissers zijn afgestemd. Fox Rage heeft bekende en zeer gespecialiseerde roofvissers die elk product testen . Daarme ben je dus elke roofvis de baas! 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies