Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml
Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml
5% korting

Fox Luchtdichte opbergtrommel voor koffie/thee 860 ml

Merk: Fox
Productcode: CCW017NML (30824)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Kooktoestellen Dinner Sets Kookgerei

Product specificaties

Merk Fox
Inhoud 860 ml
Bijzonderheden Inclusief maatlepel

Product omschrijving

De Cookware Coffee / Tea Storage van Fox is een zeer welkome verschijnen voor alle Vissers die graag een Kop Koffie of Thee willen op elk moment van de dag. De Coffee / Tea Storage beschikt over een hoogwaardige RVS constructie en is voorzien van een ingebouwd vers houdventiel en biedt een Luchtdichte opslag van zowel koffie als thee.Het ingebouwde Kalenderwiel registreert de versheid van koffie zodat u altijd een vers bakkie tot uw beschikking heeft.De Cookware Coffee / Tea Storage van Fox heeft een capaciteit van 860 ml , heeft een matzwarte afwerking en wordt geleverd inclusief een zwarte maatlepel.



Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies