Pva Bombs (Ready Made Pva Bags)
Pva Bombs (Ready Made Pva Bags) Pva Bombs (Ready Made Pva Bags) Pva Bombs (Ready Made Pva Bags) Pva Bombs (Ready Made Pva Bags)

Pro Line Pva Bombs Kant-en Klare PVA zakjes/sticks

Merk: Pro Line
Productcode: (30586)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Aas PVA

Product specificaties

Merk Proline
Type Perfect gevormde kant-en-klare PVA zakjes
Voorzien van Attractors, stimulanten en aroma's
Verpakking Stevig en spatwaterdicht
Verkrijgbaar in Verschillende smaken
Inhoud 20 stuks

Product omschrijving

Deze reeds gevulde Proline PVA Bombs zijn kant en klare Pva zakken en zitten enkel vol met hoogwaardige ingrediënten! Iedere smaak heeft zijn eigen topkwaliteit mix ,flavours en kleur. De Pva Bombs van Proline zitten bomvol natuurlijke eiwitten, wat zorgt voor een voor een ongekende attractie. De Pva Bombs zijn gemaakt van topkwaliteit Pva mesh wat uitstekend oplost en geen resten achter laat op de haak. Vanaf nu heeft u altijd voldoende Pva zakken klaarliggen en verspilt u geen tijd meer aan het maken hiervan. De Bombs zijn uitgebracht in de bekende Proline Boiliesmaken en zitten verpakt per 20 stuks.



Over Pro Line

Pro Line biedt u een compleet assortiment aan hoogwaardige aas- en tackleproducten speciaal ontwikkeld voor de Karpervisser door de Karpervisser. Het doel van Pro line is om Karpervissers meer en grotere vis te laten vangen. Vismania heeft een zeer uitgebreid assortiment van Pro Line op voorraad.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies