Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend)
Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend) Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend) Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend) Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend)

Sonubaits Band'um Washed Out Wafters (semi drijvend)

Merk: Sonubaits
Productcode: (30117)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Aas / Voer Haakaas

Product specificaties

Inhoud 45 gram
Type Dumbell haakaas
Merk Sonubaits

Product omschrijving

De Sonubaits Band'um Washed Out Wafters hebben tijdens hun testperiode massa's vis op de kant gebracht en bleken al snel een geboren vanger. Ze hebben een uitgewassen kleur waardoor het lijkt alsof ze al langere tijd in het water liggen en dus 'veilig' lijken voor de karpers , maar toch zeer goed zichtbaar zijn. Hun sterke geur trekt vrijwel elke vissoort aan.De sonubaits Band'um Washed Out Wafters zijn verkrijgbaar in 6,8 en 10 mm en zitten met 3 verschillende kleuren in een potje. Verpakt in afsluitbare potjes van 45 gram .


Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies