Supercrush Robin Red Method Mix
Supercrush Robin Red Method Mix

Sonubaits Supercrush Robin Red Method Mix

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770033 (30114)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Robin Red Method Mix
Kleur Rood
is Allround inzetbaar
en zeer geschikt voor commerciële wateren
Heeft de perfecte textuur
en een zeer goede binding
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Dit is een Method Mix samengesteld uit de best verkrijgbare Pellets en Vismelen en een heerlijke blend van Robin Red extract. De opvallende Rode Kleur van deze Mix zorgen voor een Contrast wat de Grote vissen zeer nieuwsgierig maakt en moeilijk kunnen weerstaan. Deze method Mix is ontwikkeld voor het vissen met de Method feeder maar kan ook zeker in een gewone voerkorf zijn werk doen...de test resultaten van de Robin Red Method Mix waren verbluffend. Deze Mix is perfect te combineren met de Robin Red pellets en de Drilled Robin Red Pellets als haakaas.



Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies