RX+ Micro 2 Rod Presentation Set
RX+ Micro 2 Rod Presentation Set RX+ Micro 2 Rod Presentation Set RX+ Micro 2 Rod Presentation Set RX+ Micro 2 Rod Presentation Set RX+ Micro 2 Rod Presentation Set
5% korting

Fox RX+ Micro 2 Rod Presentation Set

Merk: Fox
Productcode: CEI156NML (26570)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Beetmelders Complete Sets

Product specificaties

Merk Fox
Type RX+ Micro 2 Rod Presentation Set
Voorzien van Diefstalalarm op ontvanger
Dag en nachtstand
Batterij sensor
Hoge kwaliteit geluidsspeaker
Hengelvriendelijke rubberen inleg
Aansluiting voor illuminated swingers

Product omschrijving

Deze beetmelders zijn voorzien van een weersbestendige en gesealde behuizing. De multicolour LED's zijn instelbaar in de volgende kleuren: Rood, groen, blauw, oranje, paars en wit. Daarnaast is de helderheid ook instelbaar. Verder kan de beetmelder in een dag- en nachtstand gezet worden. Bij de nachtstand branden beide LED's zwak in de gekozen kleur. De beetmelders zijn voorzien van 8 volumestanden. De laagste is volledig stil. Ook zijn er 8 verschillende tooninstellingen en er zijn 8 verschillende gevoeligheidsstanden mogelijk met een zeer groot gevoeligheidsbereik. Hierdoor worden voorzichtige aanbeten nog eerder waargenomen. Er kan ook voor worden gezorgd dat de beetmelder niet telkens afgaat bij harde windstoten. De verbeterde waterafvoer zorgt ervoor dat het rollerwiel bijna niet vast kan vriezen bij extreem koude temperaturen. De ontvanger is voorzien van een afstand testfunctie die wordt geactiveerd door de beetmelders binnen een seconde aan en uit te zetten. De ontvanger kan rechtop gezet worden op een bivvytafel en de extra sterke radiogolven zorgen voor een enorm bereik. Met de volume instelling kan de ontvanger ook op volledig stil worden gezet en er kan dan worden gekozen voor de trilfunctie. Het extra grote ledscherm zorgt voor een zeer goede beetindicatie. Daarnaast kan de ontvanger met wel 8 beetmelders gekoppeld worden. Verder is de ontvanger ook voorzien van een bivvylamp functie. De lamp gaat alleen branden als er drie piepen snel achter elkaar worden ontvangen en de LED's van de ontvanger branden in de kleur van de beetmelder. Als laatste zorgt de anti diefstalfunctie ervoor dat de hengels niet zomaar gestolen kunnen worden en bij het aanzetten van de ontvanger wordt er precies weergegeven hoe vol de batterijen nog zijn.



Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies