SMX Alarms WTS
SMX Alarms WTS
10% korting

Prologic SMX Alarms WTS

Merk: Prologic
Productcode: 48392 (21040)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Beetmelders Complete Sets

Product specificaties

Eigenschappen Ontvanger Geheugenfunctie, stille modus, trilstand, Dedicated LED voor drop back indicatie, nachtlamp, 100% wa
Eigenschappen Alarm Vijf volumeniveaus plus stille modus, Vier gevoeligheidsinstellingen, Zeven toon aanpassingen, 100%
Ontvanger en Alarm Werken met 2 AAA 1,5 V batterijen (niet inbegrepen)

Product omschrijving

De nieuwe SMX alarmen van Prologic zijn zeer compact maar hebben alle belangrijke functies die de moderne vissers willen en nog veel meer. De beetmelders hebben een zeer compacte en elegante vorm en zijn voledig waterdicht. De nieuwe SMX beetmelders van Prologic beschikken over alle mogelijkheden die door de hedendaagse karpervisser worden vereist, en meer! Extreem compact en elegant van vorm. Ze maken gebruik van AAA 1,5v batterijen. De beetmelders zijn geheel waterdicht. De verlichte snag ears zijn een doorontwikkeling van de sang ears zoals gebruikt op de SMX beetmelders met als grote verbetering dat de verlichte snag ears op de SMX uitschuifbaar zijn waardoor ze meer compact en veiliger te vervoeren zijn.


Over Prologic

Prologic is een merk dat zich hoofdzakelijk op het karpervissen richt en staan bekend als zeer degelijk en tevens goed betaalbaar. Het is ook de missie van Prologic om het karpervissen voor iedereen toegankelijk te maken, zonder degenen die niet over een groot budget beschikken, automatisch tot ondegelijk en slecht materiaal te veroordelen.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies